eToro Amerikában leveszi kínálatából az ADA-t és a TRX-et

Szerző: | nov 25, 2021 | Kriptovaluta

Az izraeli kriptovaluta tőzsde, az eToro, szabályozási aggályokra hivatkozva veszi le kínálatából a két tokent. 

 

Szabályozási kényszer alá került az eToro, delistázza a Cardanot és TRX-et

Az eToro kriptovaluta tőzsde kedden az ügyfelekhez eljuttatott közleményében bejelentette, hogy az év végéig eltávolítja a Cardanot (ADA) és Tront (TRX) az egyesült államokbeli ügyfelek számára.
 
eToro I Cryptofalka

Forrás: https://genesisblockhk.com/

December 31. után az egyesült államokbeli felhasználók többé nem nyithatnak új pozíciókat az említett tokenekben. Emellett a pénztárcák 2022 első negyedévéig gyakorlatilag csak kivehető módban lesznek, amikor az értékesítés is korlátozott lesz. A döntés meghozatalakor az eToro mindkét eszközt érintő szabályozási aggályokra hivatkozott.

A lépés sokak számára meglepő volt, mivel az ADA-t hagyományosan nem társították szabályozási problémákkal. Ezzel összefüggésben az olyan tokenek, mint a Ripple (XRP), amelynek készítői jelenleg perben állnak az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC), valamint a Monero, amely egy adatvédelmi érme, könnyen vissza lehet élni használatával és tiltott célokra lehet használni, a kriptovaluta-iparban a szabályozási ellenőrzések legsúlyosabb részével kell szembenézniük.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
Az ADA árfolyama gyorsan emelkedett ebben az évben, ugyan mostanában picit pihenőt fújt, de jelenleg a 10 legjobb kriptovaluta közé tartozik piaci kapitalizáció alapján. Az előző negyedév során Charles Hoskinson, a Cardano alapítója partnerséget jelentett be a blokklánc-elemző szolgáltatóval, a Confirm-mal, hogy megfeleljen a szabályozási kereteknek, például a pénzmosás elleni irányelveknek. A lépést az ADA néhány támogatója sürgette, és azt akarták, hogy a projekt decentralizáltabb legyen.
 
A blokklánc-iparban működő cégek gyakran erős nyomás alatt állnak a szabályozó hatóságok miatt. Szeptemberben a Coinbase feladta a kriptokölcsönzési platform terveit, miután a SEC perrel fenyegette a céget.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.