200 000 dolláros Fast Money Challenge: dupla díj az első helyezettnek!

Szerző: | márc 21, 2023 | Kriptovaluta

Elindult a FairSpin 200 000 dolláros Fast Money Challenge versenysorozata. Most bárki esélyes lehet arra, hogy négyszer több nyereményhelyért versenyezzen!

 

Az első helyezett dupla nyereményt kaphat

Az esemény négy fordulót (tornát) tartalmaz, mindegyikben 20 nyertes kerül kihirdetésre. A sorozat első helyezettje pedig dupla szerencsének örvendhet!

Az a játékos, aki bármelyik fordulóban a legmagasabb pontszámot éri el a teljes sorozathoz képest, két díjat kap – a forduló megnyeréséért járó díjat és 40 000 dollár pénzjutalmat. A transzparens blokklánckaszinó versenyéhez bárki csatlakozhat, aki versenyezni szeretne.

 

A Fairspin Fast Money Challenge menetrendje

I. forduló: március 1-7.
II. forduló: március 8-14.
III. forduló: március 15-21.
IV. forduló: március 22-29.

Részvételi feltételek: Fogadásaid után rakebacket kapsz TFS tokenek formájában, ezekkel léphetsz feljebb a ranglistán.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

Az egyes fordulókban a legtöbb TFS-t bányászott 20 résztvevő 40.000 dolláron osztozik:

1.helyezett 20 000 dollár
2. helyezett 4 000 dollár
3. helyezett 3 000 dollár
4. helyezett 2 000 dollár
5-10. helyezett 1 000 dollár
11-20. hely 500 dollár

A sorozat nyereményalapja 160.000 dollár. A verseny összesített bajnoka pedig 40.000 dollárt kap a bármelyik fordulóban megnyert jutalmán felül. Az eredmények átláthatóságát a blokklánc garantálja. Minden játékos tétje rögzítésre kerül a megváltoztathatatlan blokkláncon, így a Trueplay Explorer segítségével bármikor megtekintheted a fogadásaidat.

Ehhez elég kimásolni az azonosítódat, és beilleszteni az Explorer keresősávjába. A versenyhez bárki csatlakozhat!

 

Mit kell tudni a FairSpinről?

A Fairspin online kaszinót 2018-ban alapították. Curaçao eGaming licence alapján működik, és egy teljesen átlátható platform, ahol a felhasználók a blokkláncon keresztül ellenőrizhetik fogadásaikat és egyéb játéktevékenységüket. Ez a Trueplay Explorer nevű eszköz segítségével lehetséges, amely mindent tranzakciót rögzít, ami a Fairspinen történik, és megtekinthetővé teszi azt.

FairSpin I Cryptofalka

Forrás: fairspin.io

A Fairspin több mint 5000 játékot kínál több mint 70 szolgáltatótól több mint 20 nyelven. A kaszinó saját digitális eszközzel rendelkezik – ez a TFS Тoken. Ezt a tőzsdén lehet vásárolni vagy eladni, illetve a speciális hűségprogramokon keresztül lehet megszerezni.

Csak korlátozott számú TFS Тokent bocsátanak ki, és gondoskodnak arról, hogy a TFS és az USD közötti árfolyam stabil maradjon.

 

A TFS Tokenre két program is épül:

Play To Earn: a felhasználók rakebacket (visszatérítést) kapnak TFS-ben az egyes játékokban megtett tétekért. A kapott tokeneket holdolásra használhatják, eladhatják, vagy tovább játszhatnak velük.

Hold To Earn: ez a lehetőség a TFS tokenek tartásáért fizet jutalmat, amely a kaszinó bevételének egy bizonyos százaléka.

Háromféle holding program létezik: 8 órás, 1 napos vagy 3 napos. A Hold To Earn program átlagos APR-je elérheti az 500%-ot is. Ráadásul biztonságos is, hiszen még ha a kaszinónak nincs is bevétele, a felhasználó továbbra is rendelkezik a HOLDolt tokenjeivel. Kivételt képez az az eset, ha a tokenek esetleg elértéktelenednek.

 

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

 

 

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.