Lassan fél milliárd dollárt kezel a Rocket Pool ETH2.0 platformja

Szerző: | jan 2, 2022 | Ethereum hír, Kriptovaluta

A Rocket Pool decentralizált Eth 2.0 staking platform az indulást követően öt héten belül már 350 millió dollár értékű zárolt értéket kezel.
 

Egyre több az ETH 2.0 miatt lekötött Ethereum

A Rocket Pool projekt célja, hogy felszámolja a belépési akadályokat az Eth 2.0 érdekeltek és csomópont-üzemeltetők előtt. Lehetővé teszi bármely felhasználó számára, hogy 16 ETH-ért (59 000 USD) futtasson egy csomópontot, ami az Eth 2.0 letéti szerződésben előírt 32 ETH (119 000 USD) fele.

A DefiLlama adatai szerint a Rocket Pool feljebb lépett a decentralizált pénzügyi (DeFi) platformok rangsorában, és a cikk írásakor a hatodik helyre került 373 millió dolláros TVL-lel. 
 
A Lido Finance 2020 decemberében indult, és jelenleg a TVL-t tekintve felülmúlja versenytársait, azonban 2021 negyedik negyedévében csak 14 csomópont üzemeltetője volt. Összehasonlításképpen, a Rocket Pool körülbelül 635 csomópont operátorral rendelkezik, amelyek a platform szerint jobban hozzájárulnak az Ethereum decentralizálásához. Körülbelül 67 000 ETH, ami több mint 252 millió dollár, a TVL fennmaradó része pedig a platform saját token RPL-jéből származik.
 

A Rocket Pool célja az ETH decentralizácója

A Rocket Pool projekt hivatalosan november 22-én indult, miután két héttel azelőtt sikeres béta indítást hajtottak végre, amely során a hálózat 237 csomóponti műveletet regisztrált összesen 1088 téttel (ETH) két nap leforgása alatt. A projekt fő erényeiként a decentralizációt, a likvid tétkészletet, a jutalékokat és a befektetési jutalmakat emeli ki. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy stakeljék az ETH-jukat, és ellenértékként megkapják az rETH tokent, ami idővel tétjutalmakat is felhalmoz.
 
Decentralizáció I Cryptofalka

Forrás: https://medium.com/

 
A Rocket Pool ügyvezető igazgatója, Darren Langley elmondta, hogy a platform fő erénye a decentralizáció:
„A kockáztatott piacon jelentős lappangó kereslet mutatkozott egy decentralizált opció iránt.”
Arra a kérdésre, hogy a Rocket Pool hogyan készül a régóta várt Eth 2.0 -ra való átállásra és a tét-bizonyítási (PoS) konszenzus mechanizmusára, amelyet 2022 közepére terveznek, Langley kijelentette, hogy ez számos lehetőséget kínál majd a felhasználók számára.
“A likvid részesedések nyereségesebbé válnak az egyesülés után, így az érdeklődés megugrására számítunk” – mondta, és hozzátette, hogy “a validátorok elsőbbségi díjakat fognak kapni, amelyeket a PoW bányászai jelenleg kapnak.”
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
2022-re várva Langley azt is megjegyezte, hogy a vállalat azt reméli, hogy felgyorsítja a likvid rETH token alkalmazását, és kibővíti a platform szolgáltatásait.
„Azt akarjuk, hogy az rETH mindenütt jelen legyen az Ethereum ökoszisztémában, ezért a DeFi-integrációkra (AMM-ek, hitelezés, pénztárcák, farmok) összpontosítunk. Ezenkívül azon fogunk dolgozni, hogy a második réteget kihasználjuk a Rocket Pool szempontjainak optimalizálása érdekében.”

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.