A Google is visszaszámol az Ethereum merge eseményig

Szerző: | szept 12, 2022 | Kriptovaluta

A Google elindított egy visszaszámlálót az Ethereum merge eseményig, ami a világ legnépszerűbb keresőjének elismerését jelenti.

 

Napokon belül létrejön az Ethereum merge

Az Ethereum régóta várt átállása, az Ethereum merge, talán a kirptoipar legnagyobb eseménye lesz idén. A tranzakciók érvényesítésének kevésbé energiaigényes tét-igazolási (PoS) módszerére már csak néhány napot kell várni.
 
Ethereum I cryptofalka

Forrás: fortune.com

 
A Google számításai szerint az eseményig már csak 2 napot és 19 órát kell várni. Ha beírjuk az „ethereum merge” szót a Google keresőjébe, akkor megjelenik a visszaszámláló óra, a nehézségi arány, a hash arányt, és egy karikatúra két boldog medvéről, akik kitárt karral közelednek egymáshoz.
 
Ha minden a tervek szerint alakul, a két medvének hamarosan egyesülnie kell, és létrejön egy panda, amely az Ethereum merge de facto kabalájaként szolgált. Az embléma jelenléte azt sugallja, hogy még a legnagyobb technológiai óriások is várják az egyesülést. A Google egyik fejlesztője volt az első aki twitteren közzétette a fejlesztést.
 

“Mindenki nagyon izgatott a jövő miatt, és értékeli az évek óta tartó munkát.” – írta a twitteren a fejlesztő
Megjegyezte, hogy a Google keresőmotorjához kapcsolódó funkciók bevezetésének gyors átállása nem gyakran történik meg. Padilla elmondta, hogy az ötletet az elmúlt néhány hétben vetették fel a Google alkalmazottai körében, akik szerettek volna egy „easter egg-et” készíteni az Ethereum merge átállásához. Az ötlet a vállalat belső Web3-as közösségi csevegéseiben vetődött fel.
 
A twitteren egy felhasználónak válaszolva Padilla elmondta, hogy az adatok valós időben, közvetlenül az Ethereum hálózatából származnak a Google által üzemeltetett csomópontok segítségével.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

A Google elkötelezett a Web3 mellett

A vállalat egyre inkább elkötelezett a Web3 technológia iránt, és olyan blokklánc-infrastruktúra szolgáltatásokat kínál, amelyek a Google Cloudot használják. A Web3 termékeinek szentelt oldalon a vállalat üzleti partnerei között szerepel a Nansen, a Dapper Labs és a Solana is. A Google még májusban jelentette be, hogy létrehozta a Web3 csapatát.
 
A közelmúltban a Sky Mavis, az Axie Infinity NFT játék megalkotója bejelentette, hogy megállapodást kötött a Google-lel, hogy felhőszolgáltatásait használja a tranzakciók érvényesítésére a Ronin hálózatán, egy játékalkalmazásokhoz tervezett Ethereum oldalláncon.
 

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.