A google Web3 technológia fejlesztésbe kezd

Szerző: | máj 9, 2022 | Kriptovaluta

A Google a legújabb technológiai óriás, amely határozottan elkötelezte magát a Web3 technológia fejlesztése mellett. Új fejlesztői csapatot hoznak létre.

 

A Google is elkezdi fejleszteni a blokklánc alapú web3 technológiát

A felhőalapú adattárolás, amelyet elsősorban olyan nagy tech óriások irányítanak, mint az Amazon és a Microsoft, részben az, amit a blokklánc alapú Web3 forradalmasítani kíván a decentralizáció révén. A világ legnagyobb keresője egy ilyen ígéretes területen tervezi előretörését.
 
Web3 I Cryptofalka

Forrás: howtogeek.com

 
A Google Cloud csoport, amelynek anyavállalata a hírek szerint a hirdetésekről a felhőalapú számítástechnikára helyezte át fő bevételi forrását, bejelentette, hogy új csapatot hoz létre kifejezetten a blokklánc infrastruktúra kiépítésére.
 
Amit Zavery, a Google Cloud alelnöke az alkalmazottainak küldött e-mailben kifejezte egy blokklánc központú csapat létrehozásának sürgősségét. Zavery elmondta, hogy a vállalat a blokklánc-entitások technológiai szolgáltatójaként pozícionálja magát, nem pedig a kriptovaluták közvetlen résztvevőjeként.
„Nem próbálunk közvetlenül részesei lenni a kriptovaluta hullámnak. Technológiákat biztosítunk a vállalatok számára, amelyek segítségével használhatják és kihasználhatják a Web3 elosztott természetét jelenlegi üzleteikben és vállalkozásaikban.”
Zavery még azt is megjegyezte, hogy a Google kifejleszthet egy olyan rendszert, amely megkönnyíti a blokklánc-adatok elérését az emberek számára, miközben leegyszerűsíti az ilyen csomópontok felépítésének és futtatásának folyamatát, ami elengedhetetlen a tranzakciók érvényesítéséhez és rögzítéséhez. Az alelnök úgy véli, hogy a blokklánc alkalmazások folyamatosan szivárognak be az olyan iparágakba, mint a pénzügyi szolgáltatások és a kiskereskedelem. A Web3 alaptechnológiái „utat találhatnak a mainstreambe”. 
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 

 

A Google is a blokklánc technológiában látja a jövőt

Az NFT-k exponenciális növekedését követően még januárban a Google felhőegysége kidolgozta a Digital Assets Team terveit az ügyfelekkel való együttműködésre. A keresőóriás megemlítette, hogy azt tanulmányozza, hogyan lehet kriptovaluta fizetéseket kivitelezni. Sundar Pichai, a Google vezérigazgatója korábban komoly érdeklődést mutatott a blokklánc technológia iránt, és „érdekesnek és erőteljesnek” nevezte azt. Hozzátette, hogy a cég azt tervezi, hogy a jövőben támogatja a blokklánc és a web3 technológiákat.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka