Hatalmas Bitcoin bányászgép beruházást indít a Blockstream

Szerző: | febr 2, 2021 | Kriptovaluta, Kriptovaluta bányászat

A Blockstream 25 millió dollár értékben vett MicroBT Bitcoin bányászgépeket, azzal a céllal, hogy észak-amerikában termeljen vele Bitcoint.

A népszerű blokklánc vállalkozás MicroBT, WhatsMiner M30s Bitcoin bányászati hardvert vásárolt, melynek tesztelésében vezető szerepet töltött be. A Blockstream közleményben kijelentette, hogy a hardvereket az Egyesült Államokba és Kanadába található bányászati létesítményébe telepíti.

 

Blockstream szigorúan titkos Bitcoin bányász létesítménye

A Blockstream közölte, hogy a bányászati felszerelések egy részét egy új, szigorúan titkos bányászati létesítményekbe szánja, melyeket hamarosan indít majd be. A vásárlás elengedhetetlen kiegészítője lesz a vállalati szintű tárhelyszolgáltatás, hogy továbbra is megbízható megoldásokat nyújtson az ügyfelei számára. 

Amióta a Blockstream beindítottam 2017-ben a bányászati tárhelyszolgáltatásait, tevékenysége számos intézményi ügyfelet vonzott. Többek között a LinkedIn alapítójának, Red Hoffmannak a vállalkozását, a Fidelity Center for Applied Technologyt. (FCAT). A cég, a bejelentése szerint, jelenleg több mint 300 megawatt kapacitással rendelkezik az észak-amerikai művelethez. 

MicroBT I Cryptofalka

Forrás: https://www.amazon.com/

 

Intézményi ügyfelek is beszállnak a Bitcoin bányászatba

A cég azt is elmondta, hogy több intézményi ügyfél mellett – aki részt kíván venni a Bitcoin bányászati tevékenységben – elkötelezett amellett, hogy egész évben növelje működését. 

Örülünk, hogy folytathatjuk kapcsolatunkat a MicroBT-vel, és ez a legújabb csomag rendkívül megbízható alapot nyújt hostjainknak, hogy hozzájáruljanak a Bitcoin hálózat biztonságához. -mondta Samson Mow, a Blockstream stratégiai vezetője

A vállalat már fennállása során részt vett bányászati hardverek tesztelésében és meggyőződése, hogy nincs jobb bányászgép jelenleg, mint a MicroBT WhatsMiner. A fejlesztést kommentálva, Sunny Liu, a MicroBT alelnöke elmondta, hogy mindkét cég előnyösnek találja a partnerséget, miután a Blockstream vezette a Whatsminer M30s Bitcoin bányászati hardver tesztelését a Kínán kívüli vállalatok számára.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Liu azt is hozzátette, hogy a Blockstream a nagy megrendelésekkel bizonyítja az M30s sorozat iránti bizalmat. A BTC árának hónap elején bekövetkezett legutóbbi megugrása miatt, több befektető keresi az eszközosztályba való bekapcsolódás egyéb módjait, úgy tűnik a kriptovaluta bányászat az egyik lehetséges módszer.

Az utóbbi időben jelentősen megnőtt a Bitcoin bányászgépek iránti kereslet, a gyártók továbbra is nehezen tudják kielégíteni a fogyasztói igényeket. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2019/2020; Cryptofalka
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.