A Helium átköltözteti blokkláncát a Solanara

Szerző: | szept 26, 2022 | Kriptovaluta

Csütörtökön a Helium Alapítvány bejelentette, hogy közösség szavazását követően a Solana blokkláncra helyezi át a mainnet-jét. A javaslat szerint a proof-of-coverage és az adatátviteli mechanizmusok a Helium Oracles-re kerülnek át. 

 

Hello Solana!

A projekt fejlesztői a Solana hatékonyságjavító képességét, valamint a skálázhatóságot említik a váltás okaként.

Eközben a Helium tokenjei és irányítása a Solana blokkláncra költözik át. A fejlesztők elmondása szerint a lépés előnye a következő lesz: több natív token HNT áll majd a subDAO jutalompoolok rendelkezésére, következetesebb bányászat, megbízhatóbb adatátvitel, nagyobb hasznosság a HNT és a subDAO tokenek számára, valamint nagyobb ökoszisztéma támogatottság.

 

Partnerség az amerikai T-Mobile céggel

A Helium egy blokklánc wireless kommunikációs protokoll. A Solana hír mellett ugyanazon a héten a Nova Labs, a Helium megalkotója megállapodást írt alá az amerikai T-Mobile telekommunikációs szolgáltatóval a Helium Mobile elindításáról. Ez egy kriptovezérelt mobilszolgáltatásról, amely lehetővé teszi az előfizetőknek a kriptopénzek utáni jutalomszerzést.

A Helium Mobile előfizetői ennél a mobilcsomagnál választhatják azt is például, hogy token jutalmakat szerezzenek a lefedettség minőségére vonatkozó adatok megosztásáért és a Helium országos holtpontok azonosításában való közreműködésért. Az 5G-képes készülékre van hozzá szükség.

Nexo kriptovaluta váltó

Decentralizált vezeték nélküli hálózatként a Helium nyílt forráskódú lefedettséget biztosít világszerte. A 2019-es indulás óta több mint 900 000 Heliumot használó hotspotot telepítettek, és naponta 1000 egységgel bővül. Jelenleg több mint 2500 aktív Helium hotspot van 5G-vel 889 amerikai városban, mióta a program 2022 augusztusában aktívvá vált.

 

Helium-HNT-Solana-850x478

forrás: https://beincrypto.com/

 

Miért a Solana?

A Solana, a Helium új blokklánca a decentralizált alkalmazások építésének központjaként ismert. A szavazási tranzakciókat figyelembe véve a Solana napi tranzakciói körülbelül 100 millióról 200 millióra nőttek naponta. A blokklánc felhasználóinak száma idén májustól kezdve ugrott át az 1 millió fölé. A Helium fejlesztői a Solana működési hatékonyságot és a projektek skálázhatóságát javító képessége miatt javasolták a váltást.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka