HODL-be vágták magukat az Ethereum bányászok

Szerző: | okt 8, 2021 | Ethereum hír, Kriptovaluta

Az Ethereum bányászok nem adják el a kibányászott coinjaikat. 2016-óta nem birtokoltak ilyen sok ETH-t, vagyis további áremelkedésre számítanak.

 

Ethereum árnövekedésre számítanak a bányászok

A bányászok által birtokolt Ethereum mennyisége amerikai dollárban rekordszintet ért el. Az Ethereum bányászok egyenlege öt éve, a kriptovaluta bevezetése óta nem volt ennyire magas. A Santiment elemzőplatform adatai szerint, USD -re átszámítva történelmi csúcson van, 1,85 milliárd dollár. A cég kijelentette, hogy az 532 750 ETH a legnagyobb egyenleg, amelyet a bányászok 2016. július 13 -a óta tartanak. Az összeg az Ethereum összes körforgásban lévő készletének körülbelül 0,45% -át teszi ki, amely jelenleg 117,8 millió ETH.
 
Ethereum bányászok egyenlege | Cryptofalka

Forrás: https://app.santiment.net/

A bányászok gyakran értékesítik az Ethereumokat, hogy fedezzék kiadásaikat, beleértve az áram és hardver költségeket. Az eladástól való tartózkodás azt sugallja, hogy a bányászok kitarthatnak a további áremelések mellett.

 

Csúcson az Ethereum hash rate

Az Ethereum -hash rate, amelyet gyakran a hálózat egészségének és biztonságának tekintenek, lecsökkent a bányászok Kínából való kivándorlása során a Bitcoinéval együtt. Az Ethereum hash rate 477 TH/s -ra csökkent június végén, de az elmúlt három hónapban teljesen helyreállt, és új csúcsokra emelkedett. Jelenleg 150% -kal nőtt az év eleje óta.

Ethereum hash rate | Cryptofalka

Forrás: https://bitinfocharts.com/

 
Annak ellenére, hogy a kínai székhelyű Ethereum bányászati pool-ok kiestek a versenyből, a SparkPool és a BeePool felfüggesztette tevékenységét az elmúlt hetekben. Érdekesség, hogy a Bitinfocharts szerint nem volt észrevehető csökkenés a hash arányban, amely október 5-én minden idők legmagasabb szintjét, 745 terrahash-t (TH/s) érte el.
 
Szeptemberben az Ethereum bányászai augusztus elején elkezdték felhalmozni az eszközt a London hard fork után. A Kraken kriptovaluta tőzsde által végzett kutatások azt sugallták, hogy a bányászok további áremelkedésre számítanak a potenciális deflációs tulajdonságoktól az EIP-1559 bevezetését követően, amely elégeti a tranzakciós díjak egy részét.
 
Mióta a frissítés augusztus 5 -én elkezdődött, az Ultrasound szerint 473 120 ETH, körülbelül 1,7 milliárd dollár értékű égetés történt.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
Tovább csökkentve a kínálatot, az Eth2 Beacon Chain okos szerződésben hatalmas mennyiségű Ethereum lett stakelve.  Az Eth2 explorer szerint körülbelül 6,7% -ot, azaz 7,9 millió ETH -t helyeztek letétbe. Jelenlegi áron, ami körülbelül 3600 dollár, ez nagyjából 28 milliárd dollárnak felel meg.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.