Júniustól jönnek a szabályozott hongkongi kripto tőzsdék

Szerző: | máj 23, 2023 | Kriptovaluta

A hongkongi új kripto szabályozás 2023 júniusától lehetővé teszi a lakossági befektetők számára az engedéllyel rendelkező tőzsdéken való kereskedést.

 

HongKongi kripto szabályozás: Egy új korszak kezdődik

A hongkongi tőzsdefelügyelet (SFC) megnyitotta az utat az ázsiai térségben bekövetkező jelentős kripto szabályozás előtt. Hamarosan engedélyezni fogják, hogy a jóváhagyott platformok a lakossági befektetőket kriptovaluta kereskedésre kiszolgálják. Ez jelentős fejlemény a digitális eszközök kereskedési platformjainak üzemeltetői számára. Akik betartják az SFC által javasolt iránymutatásokat, mostantól teljesen legálisan működtethetik Hongkongban a kriptovalutákkal kapcsolatos szolgáltatásaikat, ezzel nagyban tisztul a kép a cégvezetők és a felhasználók számára is.

hongkongi kripto szabályozás I Cryptofalka

 

A kripto kereskedési platformokra vonatkozó iránymutatások

Az SFC által a digitális eszközök kereskedési platformjaira vonatkozóan meghatározott iránymutatások egyértelműek, és a biztonság és az elszámoltathatóság magas szintjét hivatottak biztosítani. Ezek az iránymutatások többek között a kriptovaluták tárolásának biztonságával, az ügyféleszközök elkülönítésével és szigorú kiberbiztonsági előírásokkal kapcsolatos követelményeket tartalmaznak. Az új szabályok elősegítik a biztonságos és megbízható környezet kialakítását a hongkongi kriptopiac lakossági befektetői számára.

Az iránymutatások 2023 júniusában lépnek hatályba, ami új korszakot jelent a hongkongi kriptopiac lakossági befektetői számára. Fontos azonban megjegyezni, hogy az SFC még nem hagyott jóvá egyetlen virtuális eszköz kereskedési platformot sem, hogy szolgáltatásokat nyújtson a lakossági befektetőknek. A konzultációs időszak alatt az SFC 152 írásos beadványt kapott az iparágon belülről, ami az iparági szereplők jelentős érdeklődését és elkötelezettségét jelzi.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

Kriptovaluta befektetővédelmi intézkedések Hongkong-ban

A lakossági befektetők védelmének biztosítása érdekében az SFC bejelentette, hogy számos szigorú intézkedést fog megkövetelni a kripto cégektől. Ezek az intézkedések magukban foglalják a transzparens cégvezetést, a kezdeti átvilágítást, valamint a szigorú token listázási kritériumokat. Ezek a lépések egyértelmű elkötelezettséget mutatnak annak biztosítása érdekében, hogy a lakossági befektetők számára biztonságos, átlátható és tisztességes kereskedési környezetet biztosítsanak Hongkogban..

Kriptovaluta kereskedő csoport discord I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

 

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.