Indul a Bifinity, a Binance saját fiat-kripto fizetési szolgáltatója

Szerző: | márc 8, 2022 | Kriptovaluta

A Binance nemrégiben bejelentette, hogy Bifinity néven egy hivatalos fiat-kriptovaluta fizetési szolgáltatást indít.

 

A Bifinity a Binance saját fizetési szolgáltatója

A Binance által működtetett Bifinity egy fizetési technológiai vállalat, amely vállalkozásokat, kereskedőket és több millió felhasználót kapcsol össze a kripto és a blokklánc világával. A kereskedők a Bifinity API-jait használhatják, hogy megkezdjék a kriptofizetések elfogadását. Ugyanakkor a fogyasztók felhasználóbarátabb vételi-eladási kriptoszolgáltatásokhoz és belépési pontokhoz is hozzáférhetnek.
 

 

Kriptofizetés I Cryptofalka

Forrás: Finextra Research

„Ahogy a kripto és a Web3 ökoszisztéma tovább növekszik, úgy látjuk, hogy egyre nagyobb az igény a továbbfejlesztett fiat-to-crypto on-ramp kiépítésére, hogy áthidalják a szakadékot a hagyományos pénzügyi ágazat és a decentralizált illetve centralizált kriptogazdaság között. A Binance víziója a pénz szabadságának globális növelése. A Bifinity elindításával célunk a kriptográfia tömeges elterjedésének felgyorsítása” – mondta Helen Hai, a Bifinity elnöke.
A Bifinity több mint 50 kriptovalutát támogat világszerte. Minden főbb fizetési móddal kompatibilis, beleértve a VISA-t, a Mastercardot és még sok mást. Egyszerű, intuitív és zökkenőmentes API-integrációt tesz lehetővé a kereskedők számára. Alacsony költségű fizetési eljárási díjakat kínál a kereskedők számára, valamint a legmagasabb szintű KYC azonosítási folyamattal rendelkezik.
 
A Bifinity vezető kriptopénztárca-szolgáltatókkal és blokklánc-platformokkal, köztük a Safepal-lal és a Ziliqa-val is együttműködik, hogy új megoldásokat kínálhasson felhasználói bázisuk számára.
 
 

Épül a Web3 generáció

A kriptovaluták előbb-utóbb a Web 3.0, az internet legújabb iterációjának ökoszisztémáját erősítik majd. A Web 3.0-as gazdaság kiépítésére tett erőfeszítések részeként a Bifinity együttműködik a Paysafe-el, egy vezető speciális fizetési platformmal és a Checkout.com-mal, a világ egyik vezető fizetési feldolgozójával, hogy globálisan kiterjessze a kriptovaluták hozzáférését, és több felhasználó vásárolhasson és adhasson el kriptot.
 
„Arra számítunk, hogy a globális e-kereskedelem továbbra is felülmúlja a hagyományos kereskedelem növekedését – különösen a kriptovaluták és az NFT-k bevezetésével. A Binance fizetési platformmal együtt megkönnyítjük a kereskedők erőfeszítéseit, hogy elfogadják és végrehajtsák első kriptovaluta-tranzakcióikat, lehetővé téve számukra, hogy megragadják az előttünk álló nagyszerű web3 lehetőséget.” – mondta Max Rothman, a Checkout.com kripto részlegének alelnöke.
Web 3 I Cryptofalka

Forrás: voi.id

„Nagy benyomást tett ránk a Binance azon elkötelezettsége, hogy fejlődő vállalkozásként növekedjen, és első kézből tapasztaltuk erős és pozitív ügyfélközpontúságukat, amikor a fogyasztók által kívánt fizetési szolgáltatás nyújtására összpontosítanak. Számunkra ez a partnerség nagyszerű példa arra, hogyan segítjük ügyfeleinket a fizetési nehézségek leküzdésében és a növekedésben.” -mondta Philip McHugh, a Paysafe vezérigazgatója
 

Jövőbeli tervek

A Bifinity a Paysafe-fel együttműködve Latin-Amerikában is terjeszkedik, ahol piacvezető valós idejű fizetési szolgáltatást épít ki. Az Egyesült Királyságban és Európában a Bifinity a következő néhány hónapban integrálni fogja a Paysafe kártyafeldolgozási szolgáltatását. Az NFT területén pedig a cég hamarosan elindítja az NFT értékesítési lehetőséget, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy DEX pénztárcáik összekapcsolásával NFT-t vásároljanak különböző platformokon.
 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.