IPO-val tőzsdére lépne a Binance kriptovaluta tőzsde?

Szerző: | júl 25, 2021 | Blokklánc hír, Kriptovaluta

Az Egyesült Államokban működő Binance US, az ellene folytatott szabályozási kényszer ellenére IPO-val kíván tőzsdére lépni.

 

Binance US vs Binance

A két Binance nem ugyanaz a kriptovaluta tőzsde. A cég, amely a világ legnagyobb volumenű kriptovaluta tőzsdéje, a szabályozási kockázatok miatt 2019 szeptemberében leállította az amerikai ügyfelek kiszolgálását. A Binance új vállalatot indított Binance US néven, amelyet a Financial Crimes Enforcement Network által jóváhagyott BAM Trading Services-szel együtt működtet. CZ, a Binance vezérigazgatója, a Bloombergnek elmondta, hogy a Binance US egy külön szervezet, amely a máltai székhelyű Binancetől kölcsönzi a technológiát és a forrásokat.

Binance | Cryptofalka

Forrás: https://www.makeuseof.com/

Mivel a Binance US együttműködik egy, a hatóságok által is elismert pénzügyi szereplővel, legálisan működhet Amerikában. Ennek ellenére a céget a közelmúltban fokozott ellenőrzésnek vetették alá a globális szabályozók, köztük az Egyesült Államok. Mind az Állami Igazságügyi Minisztérium, mind a Belső Bevételi Szolgálat az Egyesült Államokban a felhasználók részvételével folytatott állítólagos illegális kereskedelmi tevékenység miatt vizsgálta a Binancet. 

 

Jöhet a Binance US IPO?

Egyre több kriptográf vállalkozás lép tőzsdére. Első volt közülük a Coinbase (COIN), azonban a Robinhood és az eToro is hasonló terveket fontolgat. Changpeng Zhao, a kriptovaluta tőzsde alapítója és vezérigazgatója pénteken a REDeFiNE Tomorrow 2021 blokklánc csúcstalálkozón beszélt a folyamatban lévő szabályozási kérdésekről és jövőbeli tervekről.

Binance IPO | Cryptofalka

Forrás: https://zycrypto.com/

A vezérigazgató elkötelezett, hogy a vállalkozás minden előírást betartson, megjegyezte, hogy nagy valószínűséggel megváltoztatja státuszát és áttér a technológiai startupról a pénzügyi szolgáltatóra. Zhao azt is hozzátette, hogy a cég sokat dolgozott azon, hogy minden szabályt maradéktalanul betartsanak, ideértve a korábbi szabályozók által létrehozott előírásokat is. Továbbá elismerte, hogy a vállalatnak nem volt mindig erőssége a szabályok betartása, majd hozzátette, hogy sürgősen pontosítani kell a lokális szabályokat. 

Annak ellenére, hogy a globális szabályozókkal való kommunikáció eddigi gyengére sikerült, a vezérigazgató nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a Binance US tőzsdére lépjen. A cég már keresi az első nyilvános ajánlattétel (IPO) útját.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

„A Binance US az IPO lehetőségét vizsgálja. A legtöbb szabályozó megkövetel egy adott IPO szabályrendszert, például, hogy legyen székhely vagy éppen legyen a vállalkozás vállalati felépítésű. Dolgozunk ezeken a struktúrákon, hogy megkönnyítsük a tőzsdei bevezetést. ” -jelentette ki CZ.

Brian Brooks, az Egyesült Államok Pénzügyi Ellenőrző Hivatalának korábbi megbízott vezérigazgatója az év elején lett a Binance US vezérigazgatója, hogy segítse a tőzsdét a Coinbase tőzsdével való versenyben és az Egyesült Államokban való terjeszkedésben. A szakember minden bizonnyal segíteni fogja a vállalkozást az IPO elindításában is.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.