Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Tőzsdére lép az eToro közösségi kereskedési platformja

Tőzsdére lép az eToro közösségi kereskedési platformja

Az eToro kereskedési platform a következő fintech-szereplővé válhat, aki nyilvános tőzsdei bevezetést folytat az Egyesült Álllamokban.

 

Tőkeinjekciót hajthat végre az eToro

A bejelentés szerint, a kereskedési platform határozott lépéseket tesz az Egyesült Államokban a tőzsdére lépés érdekében. A kedden kiadott sajtóközlemény szerint az eToro tárgyalásokat folytat a Fintech Acquisition Corp V-vel, egy speciális célú SPAC felvásárlócéggel. A céget a veterán philadelphiai bankár, Betsy Cohen vezeti.

SPAC I Cryptofalka Forrás: https://thefintechtimes.com/

A Special Purpose Acquisition Company (SPAC) egy olyan vállalkozási forma, amely nem folytat kereskedelmi tevékenységet, és melynek alapja szigorúan a meglévő társaság megszerzése céljából történő tőkebevonás, az első nyilvános ajánlattétel (initial public offering, IPO) révén.

Mindkét vállalat arra törekszik, hogy mintegy 650 millió dollár tőkét gyűjtsön össze az ügy érdekében. A Softbank Vision Fund 2 és a Fidelity Management and Research Company azon befektetők között szerepel, akik részt kívánnak venni a befektetésben. A Fintech V állítólag 250 millió dollárt tart fent 2020 decemberében létrehozott alapban.

 

Mit lehet tudni a részvénykibocsátásról?

A társaság állítólag 2021 második negyedévében tervezi a bevezetést. Az eToro szóvivője így nyilatkozott a bevezetésről:

A SPAC fúzió lehetőséget ad az eToronak, hogy partnerként lépjen kapcsolatba egy olyan szponzorral, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a fintech iparban, és nagy eredményeket tud felmutatni olyan vállalatokkal, amelyek tőzsdére lépnek. A Fintech V korábbi eredményei meggyőzőek voltak, ezért őket választottuk.

A cég részvényei a Nasdaq-on lesznek listázva. A fúzió utáni nevük eToro Group Ltd. lesz. Ők most a legújabb kriptovalutákkal is foglalkozó cég, akinek ilyen tervei vannak.

 

Etoro a közösségi kereskedési platform

A közösségi kereskedési platformok egyre népszerűbbek. A közösségi kereskedés olyan kereskedési forma, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy megfigyeljék társaik vagy egy kiválasztott kereskedő kereskedési magatartását, és azt akár le is kövessék. Az elsődleges cél a kereskedési stratégiák lekövetése másolással vagy tükör-kereskedéssel.

Az eToro egy ilyen platform, amelyen a kiválasztott kereskedő követése segítségével is kereskedhetünk. A platform több, mint egy évtizede vezető szerepet tölt be a globális fintech-világban. Az évek során, a világ egyik vezető társadalmi kereskedési hálózatává nőtte ki magát. 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

eToro és a kriptovaluták

Az eToro azon túl, hogy szabályozott szervezet Európában, Ausztráliában, Gibraltáron és az Egyesült Királyságban, bróker-kereskedői engedélyt kapott az Egyesült Államok Pénzügyi Szabályozó Hatóságától is, még 2019-ben.

Amióta 2013-ban a Bitcoin határidős kereskedéssel kezdték, az eToro kibővítette kriptográfiai szolgáltatását más kriptovalutákkal, például Ethereummal (ETH) és Litecoinnal (LTC) is. 

Yoni Assia vezérigazgató szerint, az eToro kripto-kereskedelme 2020-ban éves szinten 25-szeresére nőtt. Az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelet (SEC) által a Ripple ellen indított pert követően, a közösségi kereskedési platform 2020 decemberében törölte az XRP-t az Egyesült Államok kriptográfiai kínálatából.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás
Mi az a blokklánc validátor? Ismertető

A validátorok kulcsfontosságú elemei a blokkláncnak: felelősek az új blokkok hozzáadásáért és az elfogadásra váró tranzakciók ellenőrzéséért.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 4.48% $57,074.27
Ethereum ETH 2.06% $3,244.75
BNB BNB -1.73% $395.07
Solana SOL -1.55% $108.61
XRP XRP 6.81% $0.5887
Cardano ADA 0.66% $0.6257
Dogecoin DOGE 9.11% $0.09751
Litecoin LTC 2.65% $74.01
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!