Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Karrier a kriptovilágban? Formáld velünk a hazai közösséget!

Karrier a kriptovilágban? Formáld velünk a hazai közösséget!

Érdekel egy karrierlehetőség a blokklánc világában? Csatlakozz egy szakmailag elismert veterán kriptós csapathoz, és oszd meg a gondolataidat Magyarország legnépszerűbb kriptovaluta hírportálján!

Érdekel gomb I Cryptofalka

Dolgozz a kriptovaluták világában, legyél vérbeli Falkatag!

Kriptovaluta és blokklánc hírekkel foglalkozó hírportálunk új külsőt kapott és még izgalmasabb, színesebb tartalmakkal várja olvasóit. A megújulás azonban nem csupán a designra korlátozódik - csapatunk is bővülni szeretne, és lelkes, tehetséges kollégákat keres az online újságírás területén.

Ha te is szereted a kriptovaluták világát, és szívesen csatlakoznál a hírszerkesztő csapatunkhoz cikkíróként, akkor ne habozz jelentkezni!

Legyél részese a változásnak, és formáljuk együtt a jövő pénzügyi médiaját!

Mikor érdemes jelentkezned?

Az ideális jelölt gyakran fogyaszt angolnyelvű kriptovaluta híreket, kiváló íráskészséggel rendelkezik és precíz a munkájára. 

cikkírás kriptovaluta állás I Cryptofalka

Téged keresünk, ha proaktív és lelkes vagy a folyamatos tanulásban a blokklánc területén. A kreativitás és az információk széleskörű feldolgozására való képesség szintén fontos tulajdonság, hogy a cikkeink szórakoztatóak és informatívak legyenek, miközben hitelesen tükrözik a piacon zajló változásokat.

A közös munka teljesen rugalmas, együtt megbeszéljük mikor és mennyi időt tudnál rászánni a tartalomgyártásra.

A személyes szakmai fejlődésed is fontos számunkra!

Nálunk a fejlődés nem csak ígéret, hanem garantált lehetőség. Vállalatunk napi működésének szerves része a folyamatos tanulás, hiszen meggyőződésünk, hogy az értéknövekedés alapja az egyéni és kollektív tudás bővítése.

Célunk, hogy olyan lelkes és elkötelezett blokklánc rajongók csatlakozzanak hozzánk, akik nemcsak dolgozni, hanem alkotni, fejlődni és érvényesülni is vágynak a kriptovaluták világában. 

Amennyiben szeretnél részese lenni egy olyan csapatnak, ahol a személyes fejlődésedet minden szinten támogatjuk, és lehetőséget kapsz arra, hogy szakmai tapasztalatodat a kriptovaluták és blokklánc területein bővíthesd, akkor várjuk jelentkezésedet, hogy együtt formáljuk a hazai kriptoszférát!

Ha érdekelne egy karrier a kriptovaluták világában, ne habozz! Töltsd ki a jelentekzési lapot, és kezdjük el a közös munkát!

Érdekel gomb I Cryptofalka

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.38% $67,362.59
Ethereum ETH -3.59% $3,691.82
BNB BNB -2.64% $595.69
Solana SOL -5.96% $165.07
XRP XRP -0.49% $0.5224
Dogecoin DOGE -3.75% $0.1597
Cardano ADA -3.38% $0.4621
Litecoin LTC 0.05% $85.6
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!