Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluták és a várható élettartam közötti kapcsolat

Kriptovaluták és a várható élettartam közötti kapcsolat

Szinte mindenkit foglalkoztat az a kérdés, hogy hogyan adhatnék még néhány évet az életemhez? De mégis hogyan jönnek ide a kriptovaluták? Cikkünkből kiderül!

 

Az orvostudomány is keresi a választ

A kérdés évtizedek óta foglalkoztatja a tudósokat: hogyan lehet meghosszabbítani a várható élettartamot - hogyan maradjanak az emberek minél több évig egészségesek? Hogyan kezelhető az idősödés? Az életkor előrehaladtával megnő a kockázata bizonyos betegségeknek, amelyek összessége számos halálesetért felel. Minél több összesített adat áll az orvostudomány rendelkezésére, annál jobban vizsgálhatóvá válik egy-egy betegség is. Ezt a területet hosszú élettartam-tudománynak nevezik.

Itt jön a képbe a prediktív diagnosztika, amely egy létező módot kínálhat bizonyos betegségekre való hajlamok hatékonyabb feltérképezésében. Maga az eljárás erősen támaszkodik a nagy mennyiségű anonim adat felhasználására és feladatai közé tartozik annak meghatározására, hogy mi történt a múltban, és hogy ezeket az eseményeket figyelembe véve mire számíthatunk a jövőben.

A kriptovaluták és a várható élettartam közötti kapcsolat Forrás: ctsi.pitt.edu

Furcsa módon párhuzam fedezhető fel a kriptovaluták és a hosszú élettartamra irányuló kutatások között. Azt mondhatnánk, hogy az orvostudománynak ez a megközelítése jelenleg ott tart, ahol a digitális eszközök 2013-ban - amikor a kriptókról szóló viták az online üzenőfalakra, a niche-csoportos csevegésekre és a bonyolult whitepaper-re korlátozódtak. A hosszú élet kutatói arra törekednek, hogy bárki, aki érdeklődik e születőben lévő terület iránt, bekapcsolódhasson és hozzájárulhasson a terület fejlesztéséhez.

 

Kripto-párhuzam

A kriptoiparhoz hasonlóan a hosszú élettartam tudományának is nagy kihívást jelent az oktatás - és egyszerűen a koncepció elmagyarázása a nyilvánosságnak. Ez egy olyan út, amely időt, erőfeszítést, pénzt és türelmet igényel. A tudományos elem az, ami a kriptopénz korai alkalmazóit vonzza ebbe a térbe. Az ok egyszerű: a rajongók közül sokan előretekintőek, nyitottak és technológiaorientáltak.

A blokklánc-technológiában is megvan a potenciál, hogy fokozza a hosszú élet elérésére irányuló törekvést. Már létrejöttek olyan decentralizált autonóm szervezetek (DAO-k), amelyek a terápiák támogatására és kereskedelmi forgalomba hozatalára irányuló kutatásokat finanszíroznak. Ez a megközelítés azt is biztosítja, hogy az adományozók szavazhatnak a kutatási projektek jövőbeli irányáról.

Bár a medvepiac hosszú árnyékot vetett a kriptoszektorra, az iparágban dolgozók közül sokan határozottan a "BUIDL" fázisban vannak. Kihasználják ezt a lehetőséget az innovációra, az új termékek művelésére és a következő bikaszezont hajtó trendek kidolgozására. A hosszú életre vonatkozó tudomány ezek egyike lehet.

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Bátorítani kell az emberek a kutatásra

A kriptoiparban a hosszú élettartam vizsgálatára irányuló kutatások előtt álló nagy kihívás nem más, mint az adatgyűjtés. A Longevity Investors Conference-re Svájcban került sor szeptember végén, melyet a Credit Suisse szponzorálja a rendezvényt, és a jegyekért kriptovalutában is lehet fizetni.

Marc P. Bernegger A Maximon nevű vájci vállalatnak alapítója is részt vesz az eseményen. A Maximon a hosszú élettartamra összpontosító vállalatokba fektet be világszerte, Bernegger pedig 2012-ben fedezte fel a Bitcoint.

"Itt mindenki számára van hely. Mindannyian ugyanazt az utat járhatjuk be, de különböző megközelítéseket alkalmazunk."

A kriptovaluták és a várható élettartam közötti kapcsolat Forrás: psychologytoday.com

Állítása szerint ez volt az a tudományos elem, amely a kriptovaluta korai alkalmazóit vonzza ebbe a térbe.  A kriptovaluták indulására célozva Bernegger kifejtette:

"Mindannyian a technológia iránt érdeklődtünk először. Ez az egész nem csak spekuláció volt. Láttuk a peer-to-peer megoldásban rejlő lehetőségeket. "

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.16% $51,212.9
Ethereum ETH -0.56% $2,951.96
BNB BNB 0.88% $382.62
Solana SOL -1.47% $102.76
XRP XRP -1.16% $0.5391
Cardano ADA -1.40% $0.5907
Dogecoin DOGE -0.48% $0.08415
Litecoin LTC -0.12% $68.6
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!