Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Konferencia és kapcsolatépítés: Jön a Next Block Expo!

Konferencia és kapcsolatépítés: Jön a Next Block Expo!

A látogatók, projektek és befektetők összekapcsolására szolgáló mobilalkalmazással a Next Block Expo célja, hogy a legígéretesebb kapcsolatépítési lehetőséggé váljon az európai blokklánc-közösség számára.

 

Varsóba érkezik a Next Block Expo!

A Next Block Expo a korábbi, Cryptocurrency World Expo nevű rendezvénysorozat kiterjesztett változata. Az NBX hamarosan Európa egyik legjelentősebb web3 eseménye lesz - tele tartalommal, amely az iparág legokosabb elméit vonzza. A 2023-as kiadás 2000+ résztvevővel kerül megrendezésre, 70+ előadóval és több mint 30 szponzorral, kiállítóval és partnerrel. Az esemény május 24-én és 25-én a varsói Multikino Złote Tarasy helyszínén kerül megrendezésre, hogy összekösse a web3 tér legbefolyásosabb embereit és projektjeit.

A nagyszínpadon tartott előadásokkal és keynote-okkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és workshop-okkal az NBX kiváló lehetőség a startup-ok és a már befutott blokkláncvállalatok számára, hogy megvitassák az aktuális kihívásokat és az új lehetőségeket.

Next Block Expo | Cryptofalka NBX nagyszínpad

 

A rendezvényen az iparág vezetői és szakértői találkoznak, hogy megvitassák a legújabb fejleményeket és trendeket a következő területeken: DeFi, Metaverzum, NFT, Játék, Adatvédelem, Skálázás, Tőzsdék, Kockázati Tőke, Adománygyűjtés, Jog/ Adózás, Kifizetések és Biztonság.

 

Megnéznéd Te is milyen egy nagyszabású web3 esemény?
👉🏼 Szerezd meg a jegyed most 10% kedvezménnyel, "CRYPTOFALKA" promóciós kóddal! 👈🏼

 

Brella: a Next Block Expo alkalmazása

A Next Block Expo minden résztvevője hozzáférést kap egy, az eseményhez tartozó smart-networking alkalmazáshoz, a Brella-hoz, ahol:

 • megtalálhatják az igényeiknek megfelelő résztvevők listáját a párosító algoritmus alapján
 • cseveghetnek és 1:1 találkozókat szervezhetnek a konferencia többi résztvevőjével
 • kulcsfontosságú információkat találhatnak az eseményről, az előadókról és a startup-okról
 • saját, személyes napirendet állíthatnak össze a konferenciára a releváns ülések kiválasztásával
 • tájékozódhatnak a vállalatok által készített promóciókról, különleges ajánlatokról és kísérő eseményekről az NBX-en részt vevő vállalatok és partnerek szervezésében

Next Block Expo | Cryptofalka NBX applikáció

Az alkalmazáson keresztül a Next Block Expo rendezvény partnerei létrehozhatnak a projektjüknek egy dedikált oldalt és bemutatkozhatnak az összes résztvevőnek.

 

Egy verseny, ahol mindenki nyer

Az egyik tervezett egyedülálló esemény az NBX Pitch Arena - egy külön színpad, ahol minden ágazatból, projektfázisból és országból érkező startup-okat várnak. Arra tervezték, hogy a web3 projektek itt bemutathassák ötleteiket és az általuk épített megoldásokat a szakemberek egy csoportja előtt.

Minden startup nyer. Bár pénzdíjak nincsenek, minden résztvevő megnyeri a Pitch Arena partnerei előtti megjelenést: VC-k, akcelerátorok, inkubátorok és induló platformok. Ezenkívül a rendezvény bizottsága kiválasztja a győzteseket - a Pitch Arena színpadon legjobban teljesítő projekteket. A díjakat egy átadó ünnepség keretein belül kapják meg a nyertesek. A pitch versenyen való részvételhez a startup-ok alapítóinak a Next Block Expo dedikált weboldalán keresztül kell regisztrálniuk.

Az NBX tökéletes lehetőséget nyújt a vállalkozások számára, hogy nyilvánosságot szerezzenek a leendő partnerek körében, valamint növeljék márkájuk ismertségét a kriptoközösségen belül.

 

Kedvet kaptál az eseményhez?
👉🏼 Szerezd meg a jegyed most 10% kedvezménnyel, "CRYPTOFALKA" promóciós kóddal! 👈🏼

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

 1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
 2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
 3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
 4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
 5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
 6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
 7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.03% $65,546.42
Ethereum ETH -3.39% $3,444.45
BNB BNB -1.83% $593.55
Solana SOL -7.72% $136.19
XRP XRP 0.42% $0.4915
Dogecoin DOGE -9.25% $0.1219
Cardano ADA -7.63% $0.3794
Litecoin LTC -5.59% $73.42
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!