Itt egy újabb Bitcoin ár spekuláció: Max Keiser 400 000$

Szerző: | febr 19, 2020 | Kriptovaluta

2012-óta most először változtatott a Bitcoin ár spekulációján Max Keiser, a híres televíziós házigazda. A Bitcoin 400 000$-t is el fogja érni szerinte.

 

8 év után ismét Bitcoin ár spekuláció Max Keisertől

Az “Infowars” műsorban február 17-én Max Keiser módosította korábbi Bitcoin ár spekulációját. Itt azt nyilatkozta Alex Jones műsorvezetőnek, hogy a korábbi 100 000$-os becslése túl konzervatív volt.

Elmondása szerint:

Hivatalosan is emelnék a Bitcoin ár spekulációmon, pedig ezt az előrejelzést először még akkor tettem, amikor 1 dollár ért egy Bitcoin. Akkor azt nyilatkoztam, hogy akár 100 000 dollárt is érhet majd. Most nyolc év után először emelném a hivatalos célomat, mégpedig 400 000 dollárra.

Bitcoin ár_2

Keiser beszéde szerint a koronavírus továbbra is beárnyékolja a globális piacokat. A Bitcoin viszont még ha napi árfolyamon 10 000 dollár alatt is marad, a rövid távú volatilitás nélkül „ugyanolyan vonzó”, mint az eredeti bitcoin ár spekulációja idején.

A jó hír az, hogy a 10 000 vagy 9300 dolláros Bitcoin ugyanolyan vonzó, mint mikor még anno 100 dollár t ért ”- magyarázta.

 

Teli a piact Bitcoin ár spekulációkkal

Max Keiser a mostani Bitcoin ár spekulációjában nem nevezett meg kimondott évet, hogy szerinte mikorra fogja elérni a vezető kriptovaluta az említett 400 000$-os szintet. Viszont az biztos, hogy jelenleg eddig ő áll a rangsor elején a találgatásokban. 

Tim Draper szerint 2024-re fogja a Bitcoin ár elérni a 250 000$-os szintet.

John McAfee ennél is távolabb ment, sőt egy igazán egzotikus dolgot is bevállalna azért ha nem jönne be a jóslata. Szerinte 2021-re 1 millió dollárt fog érni a Bitcoin. Legyen így! 🙂 

Bobby Lee a Bitcoin wallet CEO-ja 2028-ra 500 000$-t vár.

 

Cryptofalka Bitcoin ár spekuláció

Számtalan Bitcoin ár spekuláció érhető már el, a legtöbbje viszont általában hasraütés szerű tippelés. Ha nekünk kéne becsülni mi mindenképpen próbálnánk, valami megfogható technikai dologra támaszkodni. Ehhez pedig nem tudunk mást tenni csak, hogy összevetjük a múltbeli árzmogások, illetve a teljes Bitcoin készlet felszabadulásának a tendenciáját.

Ehhez kell segítségül hívnunk PlanB matematikai modelljét, ha a Cryptofalkának kéne spekulálnia, mi ez alapján tennénk meg! Miszerint a 100 000$-os szintet 2021-2024 között érhetjük el.

bitcoin ár stock to flow

Stock to flow modell Forrás: Digitalk/PlanB

A cikk és a háttérkép tulajdonosa a Cointelegraph oldal.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. BITCOIN, KRIPTOVALUTA SZÓTÁR ÉS KISOKOS
  2. MIÉRT ÉRI MEG BITCOINNAL ÉS KRIPTOVALUTÁKKAL KERESKEDNI?
  3. PONTOS MATEMATIKAI MODELL A BITCOIN ÁR MEGHATÁROZÁSÁHOZ
  4. ÚJABB CSÚCSOKAT DÖNTÖGET A BITCOIN HASH RATE
  5. TETHER OLDOTTA MEG A PORNHUB ÉS A PAYPAL HARCÁT
  6. MIRE IS JÓ A BLOKKLÁNC? – ALKALMAZÁSI MEGOLDÁSOK A GYAKORLATBAN
  7. CRYPTOFALKA KRIPTOVALUTA KERESKEDÉS KISOKOS
  8. AZ ARANYNAK KÖSZÖNHETŐEN ENNYIT ÉRHET MAJD AKÁR EGY BITCOIN

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.