Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ingyenes airdrop tippek várnak a Discord csatornánkon!

Ingyenes airdrop tippek várnak a Discord csatornánkon!

Ne maradj le a legjobb Airdrop lehetőségekről! Elindult a Cryptofalka új ingyenes airdrop csatornája, ami lehetővé teszi követőink számára, hogy naprakész kriptovaluta airdrop infókat kapjanak, és ezzel akár jelentős passzív jövedelemre tehessenek szert. 🪂 

gomb I Cryptofalka

Mi a kriptovaluta airdrop?

A projektek akkor tudnak jól működni, ha képesek minél több felhasználót bevonzani. A kriptotér sem különbözik ettől, viszont van egy igazán sajátos előnye. A blokkláncprojektek létrehozhatják saját tokenjeiket, amelyeket felhasználhatnak arra, hogy a közösséget termékeik használatára ösztönözzék. Az egyik legfontosabb módszere, ahogyan a projektek ezt megtehetik, az airdrop elnevezésű technika. 

Cryptofalka publikus ingyen airdrop discord csatorna I Cryptofalka

Az airdropok a tokenek felhasználók vagy potenciális felhasználók számára történő terjesztésének egyik népszerű módszere.

Az airdropok iránti érdeklődés több okból is nagyon élénk: a legtöbb esetben a tokenek megszerzéséhez szükséges feladatok elvégzése közben letesztelhető a projekt valódi hasznossága és hitelessége, így kiemelkedő kezdeti előnyre tehetünk szert azokkal szemben, akik csak a kibocsátás után kezdik el ízlelgetni a projekteket.  Emellett pedig - egyáltalán nem mellesleg - álomba illő hozamokat lehet elérni a jutalomként kapott tokenek értékesítésével.

Miért éri meg feliratkozni az ingyenes airdrop csatornára?

Számos airdrop lehetőségbe bukkanhatunk, ám nehéz kiszűrni, melyek lesznek azok a kriptovaluta projektek, amelyek valód potenciállal kecsegtetnek. Arról nem is beszélve, hogy sokszor nehéz követni a bonyolult pontszerzési folyamatokat.

Velünk nem kell órákat töltened a twitter böngészésével: kiválogatjuk az általunk értékesnek vélt kampányokat, sőt még magyar nyelvű rövid útmutatót is adunk mindhez, hogy megkönnyítsük számodra az ingyen coinok bezsebelését.

Azon kívül, hogy airdrop csevegőnkben bátran fordulhatsz hozzánk segítségért, ha elakadsz, folyamatosan figyeljük a híreket is. Azonnal értesítjük követőinket, ha frissítés van az adott kampányban, vagy ha sikeresen életbe lépett az airdrop és érdemes csekkolni a tárcákat. 

Csatlakozz a publikus Cryptofalka discord szerverünkhöz, kapcsold be az értesítéseket a Ping szobában, és értesülj azonnal a legfrissebb airdrop tippekről!

Cryptofalka Discord csatlakozás banner.webp

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.47% $66,902.38
Ethereum ETH 1.01% $3,516.37
BNB BNB -1.31% $585.86
Solana SOL -0.29% $177.52
XRP XRP 0.83% $0.6013
Dogecoin DOGE -0.80% $0.1363
Cardano ADA -2.19% $0.4247
Litecoin LTC -3.18% $71.64
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!