Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Itt az airdrop szezon: tippek a kriptojutalmak vadászatához

Itt az airdrop szezon: tippek a kriptojutalmak vadászatához

Az airdrop vadászat a felhasználók számára megkönnyíti a kriptovaluták felfedezését, elérését és az új projektekben való részvételt.

Mi a kriptovaluta airdrop?

A kriptovaluta airdrop egy olyan marketingstratégia, amely során egy új protokoll tokenjei szétosztásra kerülnek bizonyos tárcák között. A kripto airdrop végső célja egy új token vagy érme ismertségének és forgalmának előmozdítása.

Ahhoz, hogy egy felhasználó jogosult legyen az ingyenes ajándékra, minimális mennyiségű kriptopénzzel kell rendelkeznie a kriptotárcájában az adott projekt tokenjéből.

Továbbá bizonyos feladatokat kell teljesítenie, például közösségi médián kell posztolnia az adott projektről, tesztelni az adott blokkláncprojekt szolgáltatását, termékét, és erről visszajelzést nyújtani a projekt alapító tagjainak.

A kriptovaluta airdropok fajtái

1. STANDARD AIRDROP: A klasszikus airdropok széles körben vannak elterjedve, viszonylag kevés feladattal. Mindössze egy gyors feliratkozásra van szükség.

A cél itt az, hogy az első néhány felhasználót jutalmazzák az új tokenért, ezért gyorsnak kell lenni.

2. BOUNTY AIRDROP: A résztvevőket "ingyenes" tokenekkel ösztönzik bizonyos feladatokért cserébe, így szimbiózis jön létre a projekt és az egyén között. Ezek a feladatok a social médián való részvételtől a közösségi szerepvállalásig terjedhetnek.

TIPP: Ha on-chain feladatokkal találjuk szemben magunkat, fontos, hogy figyeljünk a blokkláncok tranzakciós díjainak mértékére!

A kulcs itt az aktív részvétel, a befektetett erőfeszítéshez igazított jutalmakkal. Minél nagyobb időt és energiát fektetünk a feladatokra, annál nagyobb a potenciális jutalom.

3. HOLDER AIRDROP: A feladatok helyett a felhasználók a birtokukban lévő tokenek mennyisége alapján kapnak jutalmat. Ez a stratégia a közösségen belüli hosszú távú elkötelezettséget hivatott elősegíteni.

Minél tovább tartod a tokeneket, annál több jutalmat kapsz. Célja, hogy stabil és hűséges felhasználói bázist építsen ki a tartós elkötelezettség révén.

Néhány jelenleg is aktív airdrop a kriptopiacon

Manapság nagyon populáris az airdrop marketingstratégia, így érdemes olyan projekteket favorizálni, amely közel áll az érdeklődési körünkhöz. A következő példák a könnyebben teljesíthető projektek közé tartoznak.

  • Layer 2 Chain: Mode Network: Optimism blokklánc által támogatott moduláris DeFi blokklánc. Szükség van egy bizonyos összegű Ethereum transzferálására (bridging) a Mode blokkláncra, ahol különböző feladatok végrehajtásával növelhetjük a részesedésünket.

Mode Airdrop | CRYPTOFALKA.webp

  • DeFi: CLIP FINANCE: A projekt céljai között szerepel a hozamgazdálkodás egyszerűsítése és a jövedelmezőség maximalizálása a mesterséges intelligencia által vezérelt likviditáskezelés kihasználásával. A Zealy platformon érhető el a kampányuk.
  • Kereskedés: GRVT:  A projekt célja, hogy egy biztonságos, skálázható és egy egyszerűen áttekinthető kereskedői felületet hozzanak létre a zkSync blokkláncon. Jelenleg a honlapjukon történő regisztrációval jelezhetjük részvételünket.

TIPP: Fontos megjegyezni, hogy mielőtt belevágnánk bármelyik projekt kampányába, nagyon javasolt az összes ilyen projektet alaposan és átfogóan átvizsgálni a későbbi csalódások és veszteségek elkerülése érdekében. DYOR!

Mire van szükséged, hogy most belevágj?

Egyrészt egy Metamask vagy bármilyen EVM kompatibilis kriptotárcára.

TIPP: Soha ne használd azt a tárcádat airdrop vadászathoz, ahol a tokenjeidet tárolod!

Layer3 | CRYPTOFALKA.jpg

Social Media platform: Discord, X (Twitter), Telegram közösségi média jelenlét, hogy naprakész legyél a kampány haladásában.

TIPP: Mindig csak az adott projekt hivatalos linkjeit használjuk, elkerülve a tárcánk kiürítését célzó támadásokat!

Esetünkben Galxe, Zealy, Layer3 számlák, ahol a feladatokat hajtjuk végre.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.57% $63,883.74
Ethereum ETH -5.89% $2,999.21
BNB BNB -5.53% $550.73
Solana SOL -6.55% $139
XRP XRP -11.57% $0.478
Dogecoin DOGE -11.33% $0.1504
Cardano ADA -10.40% $0.445
Litecoin LTC -9.58% $76.65
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!