Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Így profitálj akár pangó piaci körülmények között is

Így profitálj akár pangó piaci körülmények között is

Nem túl izgalmas jelenleg a kripto-piac, viszont mégis akad 1-2 olyan altcoin, amire megéri odafigyelni. Ilyen volt nemrégiben a Monero is, amelyre a Cryptofalka elemzői azonnal felfigyeltek.

 

A Monero-ban látták a Cryptofalka elemzői a potenciált

Eléggé bizonytalan jelenleg a BTC, és az Ethereum is megpihent. Ez az ALT / BTC pároknál extra rizikót és bizonytalanságot feltételez, ugyanis ha a nagyoknál borul valami, akkor az a kicsiket nem kíméli. Ez látható is a grafikonokon az elmúlt pár hétben. Korábban sorra jöttek a jobbnál jobb ALT / BTC chartok, most viszont elég unalmas ismét a kép és nem igazán láttunk fényes lehetőségeket. Ezért jelenleg továbbra is a türelmen van az ALT / BTC pároknál a hangsúly.

Azonban nem minden altcoin fújt visszavonulót. Erős áremelkedésben volt része a Monero-nak még március elején, majd rögtön a hónap végén hozott egy bull flag-es konszolidációt is. 

monero I kereskedői csoport I cryptofalka

A bikás zászlóalakzatok erős emelkedő tendenciájú chartoknál láthatók, és jó folytatási mintának számítanak. Azért nevezik őket bull flag-nek, mert a minta egy rúdra helyezett zászlóra hasonlít. A rúd a chart - esetünkben a Monero árfolyama - függőleges emelkedésének, a zászló pedig egy konszolidációs időszaknak az eredménye.

Szakértőink úgy vélték, hogy van esély arra, hogy az XMR megpróbálkozik majd egy kitöréssel az alakzatból, ami egy következő emelkedő ciklust hozhat, ha sikerül zárnia a ichimoku felhő és a korábbi csúcsok felett.

Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó

 

Nem csak egy áprilisi tréfa volt

Nem is kellett sokáig várni, április elsején pozitív jelzésről adhattunk hírt. A Monero kitört a bull flag-ből és trendfolytatást sejtetett. Itt érdemes volt pozíciót nyitni. 

monero I kereskedői csoport I cryptofalka

Mindig van néhány alt, amikbe ilyenkor menekül a tőke és ellen tudnak menni a piaci trenddel. A privacy coin teljesen szembe ment a nagy átlaggal és igazán erőteljeset lendült felfelé. A korábbi bull flag-ünk szépen mutatta a trendfordítót és azok, akik velünk utaztak a trenddel, be is húzhattak maguknak +46% profitot. 🔥

monero I kereskedői csoport I cryptofalka

A Cryptofalka tagjait ez az eredmény valószínűleg nem érte meglepetésként, ugyanis elemzésekben és streamekben folyamatosan beszéltünk a tagoknak arról, hogy egyre jobban fest a Monero grafikonja.

 

Ne maradj le a következő lehetőségről!

Az utóbbi időben célszerű volt az altokat hanyagolni és nem vállalni extra rizikót, amíg a BTC / USD bizonytalan és a vezető altcoin, az ETH / BTC pár is labilis. Mondhatni hozták az altok a papírformát; amikor a nagyok esnek, ők még többet esnek. Ilyenkor a veszteségek elkerülése kimondottan fontos a kereskedés során. Ne felejts el realizálni!

Ámde ritkán ezen a piacon is akad 1-2 altcoin, amelyben szép lehetőségek rejlenek. A Monero teljesen szembe ment a piaccal és bejött a TA alapján valószínűsített trendfolytatás.

CSATLAKOZZ A PRIVÁT KERESKEDŐI CSOPORTHOZ

Biztosak vagyunk abban, hogy lesznek még ilyen lehetőségek. Ha erről most lemaradtál, nézz be a Cryptofalka privát kereskedői csoportjába, ahol időben értesülhetsz szakértőinktől az esetleges új potenciálokról!

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.06% $65,698.95
Ethereum ETH -3.63% $3,455.39
BNB BNB -1.43% $596.55
Solana SOL -7.35% $137.28
XRP XRP 0.24% $0.494
Dogecoin DOGE -9.75% $0.1221
Cardano ADA -7.74% $0.3809
Litecoin LTC -5.96% $73.45
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!