Kiderült ki kaphatja vissza a pénzét a Celsius-tól!

Szerző: | febr 1, 2023 | Kriptovaluta

A Celsius elkezdi lehetővé tenni a “jogosult felhasználók” számára, hogy kivegyék pénzüket a platformról. De ki számít jogosultnak?

 

Fellélegezhetnek a Celsius felhasználók?

A Celsius felhasználók örülhetnek. Legalábbis néhányan közülük. A mára csődbe ment kriptohitelező bejelentette a mai napon, hogy bizonyos “jogosult felhasználók” hamarosan számíthatnak arra, hogy felvehetik bennragadt pénzüket.

Egy bírósági beadvány szerint “2023. február 15-én vagy annak környékén” a felhasználók ezen csoportját értesítik a jogosultságukról, és megkezdik a pénzük kivonásának folyamatát. Ez az eljárás magában foglalja a felhasználók címének frissítését és a KYC- és AML-szabályoknak megfelelő információk megadását.

Celsius | Cryptofalka

clickview.com.au

 

Fontos, hogy ezek a felhasználók is csak a csapdába esett kriptójuk 94%-át tudják majd visszavenni.

De ki minősül “jogosult felhasználónak”? Nos, a Celsius szerint ez bonyolult, és több kulcsfontosságú feltételen múlik, amelyek akörül forognak, hogy a felhasználó milyen számlákon, mennyi ideig és milyen összegben tartott pénzeszközöket a vállalatnál.

Nézzük meg a részleteket!

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

A “jogosult” Celsius felhasználó meghatározása

Még decemberben a csődbíró elrendelte, hogy a Celsius szolgáltasson vissza nagyjából 44 millió dollárt meg nem nevezett kriptovalutákban.

Azok a felhasználók, akik a Celsius “letéti programjában” vagy “visszatartott számlákon” tartották valutáikat, a pénzük 94%-át visszakaphatják, ha ezek a pénzek “csak és kizárólag” a letéti programban voltak, vagy kamatozó vagy kölcsönszámlákról kerültek át a letéti programba a beadványt megelőző 90 napban, és értékük kevesebb volt, mint 7575 dollár.

Celsius | Cryptofalka

experian.com

 

Az egyéb jogosult felhasználók közé tartoznak azok, akik nem támogatott kriptót küldtek a Celsius-nak, de azok még mindig a cég birtokában vannak. Ha egy felhasználó minden feltételnek megfelel, jogosult a számláján maradt összeg 94%-ára.

 

Továbbra is sok a kérdéses pont

Egyes felhasználók valóban ebbe a kategóriába tartozhatnak, de a bejelentés arra is felhívja a figyelmet, hogy a jogosultaknak el kell számolniuk a tranzakciós és egyéb díjakkal a kifizetéseikért. Ha ezek a díjak magasabbak, mint a jogosult számlán lévő állomány, akkor nem kapja vissza az adott felhasználó a pénzét.

Végül pedig fontos megjegyezni, hogy a csődbíróság egy későbbi időpontban fogja meghatározni, hogy a Celsius a fennmaradó 6%-ot mikor fizesse ki a felhasználóknak.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.