A KPMG is belép a metaverzumba

Szerző: | jún 30, 2022 | Kriptovaluta

A vállalat célja megvizsgálni a metaverzum használatának lehetőségeit például az egészségügy és a pénzügyi szolgáltatások terén.

 

A KPMG terve

A KPMG, a négy nagy számviteli cég egyike Kanadában és az Egyesült Államokban, felfedte első metaverzum együttműködési központjának megnyitását, hogy segítse alkalmazottait és ügyfeleit a növekedési a digitális korszak által nyújtott lehetőségek elérésében. A vállalat egy új együttműködési központtal lép be a metaverzumba, amely összeköti az alkalmazottakat, ügyfeleket és mindenki mást is a Web3-mal. A cég ebben az évben 30 millió dolláros kollektív befektetést hajt végre a Web3-as élmények fejlesztése érdekében, amelynek a metaverzum központ lesz a “jellegzetes darabja”.

A Fortune keddi jelentése szerint a központ az oktatásra, együttműködésre, képzésekre, rendezvényekre és workshopokra fog összpontosítani Cliff Justice-szal, a KPMG vállalati innovációs vezetőjével. Justice azt állítja, hogy már jelenleg is ilyen célokra használják, de szándékukban áll további embereket alkalmazni, hogy építsék és bővítsék hálózatukat.

KPMG | Cryptofalka

home-kpmg.com

 

Hosszú távú céljuk megvizsgálni a metaverzum használatának egyéb lehetőségeit, például az egészségügy, a fogyasztók, a kiskereskedelm, a média és a pénzügyi szolgáltatások terén.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Miért pont a metaverzum?

Számos vállalat továbbra is kutatja a kripto és Web 3.0-s térben rejlő lehetőségeket, új eszközöket és megoldásokat hoznak létre, amelyek jelentős betekintést nyújtanak a digitális világba. Ezen felül magával ragadó tanulási és fejlesztési platformokat indítanak, valamint tehetségeket toboroznak, hogy tudást adhassanak át a tömegeknek. Többek között ilyen módszereket használnak innovációs stratégiáik részeként, hogy minél több embernek segítsenek eligazodni a fizikai és digitális szféra folyamatosan változó szegmenseiben.

Laura Newinski, az Egyesült Államokbeli KPMG elnökhelyettese és operatív igazgatója így nyilatkozott:

A metaverzum egy piaci lehetőség, egy mód a tehetségek újbóli bevonására és egy út arra, hogy az emberek szerte a világon kapcsolódjanak egy új közös élményen keresztül.

KPMG | Cryptofalka

innovation-village.com

 

 

Záró gondolatok

A COVID-19 járvány felkeltette az emberek érdeklődését a metaverzum iránt. Nagyobb lett az igény olyan módszerekre, amelyek életszerűbbé teszik az internetes kapcsolattartást, hiszen egyre többen dolgoznak és tanulnak online. Az Egyesült Államok egyik legnagyobb bankja, a JPMorgan az év elején egy olyan dokumentum közzétételével került a címlapokra, amelyben azt állították, a metaverzum technológia „egy billió dolláros lehetőséget jelent”. Ezzel egy időben pedig saját virtuális központot is létrehoztak a Decentraland (MANA) metaverzumban.

A fentiek alapján biztosak lehetünk benne, hogy egyre több vállalat fog elkezdeni ismerkedni a metaverzummal a közeljövőben, amely számos izgalmas és hasznos kezdeményezést hozhat magával.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.