Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Már a Coinbase wallet-ben is elérhető a Solana

Már a Coinbase wallet-ben is elérhető a Solana

A Coinbase wallet mostantól támogatja a Solana alapú tokeneket, a jövőben pedig bevonná a blokkláncon futó NFT-ket és a dApps-okat is.

 

Coinbase wallet-ben lehet tárolni a Solana tokeneket

A legnagyobb amerikai kriptotőzsdének a pénztárcaszolgáltatása támogatást nyújt a Solana (SOL) és a Solana tokenek (SPL) ökoszisztémájához. A Coinbase az elmúlt 12 hónapban a Solana iránti megnövekedett érdeklődésre hivatkozott, ugyanis a befektetők olcsó alternatívákat keresnek az Ethereum helyett.
 
Solana I Cryptofalka Forrás: blockzeit.com
 
A kibővített pénztárcatámogatás mindössze néhány nappal azután érkezik, hogy a cég elindította a Coinbase Pay szolgáltatást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy webböngésző bővítményen keresztül közvetlenül finanszírozzák pénztárcájukat.
 
A lépést bejelentő március 18-i blogbejegyzésben a cég felvázolta a Solanával való további integrációs terveit. Ezekben a cég tervei szerint a Coinbase Wallet-et összekapcsolnák a decentralizált alkalmazásokkal (dApps) és a hálózaton tárolt NFT-kkel.
 
A Solana alapú pénztárcák, például a Phantom és a Solflare felhasználói immár egy asztali böngésző bővítményen keresztül is importálhatják meglévő tárcáikat a Coinbase Wallet-ba. A Solana hálózat hozzáadását követően a Coinbase Wallet mostantól támogatja az Ethereumot, Avalancheot, Polygont, Binance Chaint, Bitcoint, Dogecoint, Litecoint, Stellar Lumenst és a Ripple hálózatot.
 
 
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
„Sok felhasználó keresett olyan hálózatokat, amelyek alacsony költségű tranzakciókat és gyors tranzakciós időket kínálnak. Az elmúlt év egyik leggyorsabban növekvő blokklánca a Solana volt." -nyilatkozta a Coinbase.
A Defi Llama adatai szerint a Solana blokklánc jelenleg az ötödik helyen áll a teljes zárolt érték (TVL) tekintetében a decentralizált pénzügyi (DeFi) protokollokban, 6,94 milliárd dollárral. Az NFT adatgyűjtő, a CryptoSlam a második legnagyobb blokkláncnak minősítette a múlt hónapban a másodlagos értékesítési volumen tekintetében, 156,28 millió dollárral.
 
 
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.87% $67,433.67
Ethereum ETH -7.62% $3,263.61
BNB BNB -5.40% $591.18
Solana SOL -12.37% $152.99
XRP XRP -10.78% $0.5467
Dogecoin DOGE -13.45% $0.1728
Cardano ADA -13.21% $0.5088
Litecoin LTC -12.67% $85.93
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!