Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Partnerséget kötött a Google és a Bakkt kriptovaluta tárca

Partnerséget kötött a Google és a Bakkt kriptovaluta tárca

A Google lehetővé teszi, hogy a több millió felhasználója a Bakkt kripto bankkártyával a Google Pay-en keresztül kriptóval fizessen.

 

A Bakkt kripto-tárca és tőzsde a Google fizetési partnere lett

A széleskörű kriptovaluta szolgáltatásokat nyújtó Bakkt egy közleményében tudatta a Google-lel való együttműködést. A közlemény szerint, a tőzsde felhasználói, akik rendelkeznek a Bakkt kriptovaluta bankkártyával Bitcoin (BTC) és más kriptovaluták használatával árukat és szolgáltatásokat vásárolhatnak a Google Pay pénztárcán és fizetési rendszeren keresztül. Ezenkívül a Bakkt azt tervezi, hogy új elemzési és földrajzi helymeghatározási funkciókat épít fel platformjára a Google Cloud eszközök segítségével.

Bkkt kriptovaluta tőzsde | Cryptofalka Forrás: https://coinfomania.com/

„Ez a partnerség a Bakkt erős pozícióját bizonyítja a digitális eszközök piacán, és lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy valós időben, biztonságosan és megbízhatóan élvezhessék digitális eszközeik előnyeit” -mondta Gavin Michael, a Bakkt vezérigazgatója.
A Google szerint kiskereskedők „milliói” fogadják el jelenleg a Google Pay -t fizetési módként, ami potenciálisan lehetővé teszi a kripto vállalat felhasználói számára, hogy „szupermarketekben, gyógyszertárakban, éttermekben, ruházati üzletekben, benzinkutakon, szépségszalonokban” fizessenek kriptovalutákkal. A legújabb Google partnerség követi a Coinbase nagy kripto-tőzsde júniusi bejelentését, miszerint az Apple Pay és a Google Pay támogatást nyújt Coinbase kártyájához. A Gemini már áprilistól lehetővé tette a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat vásároljanak Apple Pay és a Google Pay segítségével.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
 
Az Intercontinental Exchange Inc. (ICE) által 2018 -ban elindított Bakkt, először BTC határidős ügyleteket ajánlott kizárólag akkreditált befektetőknek. Márciusban a platform kiadott egy fizetési alkalmazást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptovaluták segítségével vásároljanak, amelyek célja „a fogyasztói kiadások felerősítése, a fizetési költségek csökkentése és a kereskedői hűségprogramok erősítése”.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.79% $61,637.4
Ethereum ETH -1.22% $3,030.98
BNB BNB -0.13% $536.04
Solana SOL 1.79% $136.26
XRP XRP 1.31% $0.4999
Dogecoin DOGE -2.19% $0.1505
Cardano ADA -0.16% $0.4525
Litecoin LTC 1.28% $80.06
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!