Kripto témájú sorozatot készít egy japán filmstúdió

Szerző: | jún 23, 2022 | Kriptovaluta

Haruna Gohzu animátor, aki olyan népszerű animéken dolgozott, mint a Pokémon és a Demon Slayer film, felel majd a sorozat animációiért.

 

Mit várhatunk az új kripto sorozattól?

A Noma, egy japán filmstúdió bejelentette, hogy jelenleg három olyan játékfilm van náluk készülőben, amelyek a kriptovaluták világára épülnek. Az első film, amely a The Rhetoric Star címet kapta, 2024-ben kerül bemutatásra.

Taichi Ito, a Noma alapítója és a sorozat producere elmondta, hogy a trilógia célja, hogy kreatív történetmesélésen keresztül ismereteket adjon át a nézőknek a kriptoiparról. Ezenkívül Ito büszkén osztotta meg, hogy csapatuk Bitcoin (BTC) szakértőkkel és a díjnyertes hangtervezővel, Sefi Carmellel dolgozik együtt. Abban is bízik, hogy a The Rhetoric Star „meg fogja változtatni a módját“, ahogy jelenleg az emberek a kriptoról tanulnak.

A filmsorozat további producerei Mai Fujimoto, a tokiói székhelyű Gracone blokklánccég vezérigazgatója és Ryo Nakatsuji, a japán CoinPost kiadó ügyvezetője. Továbbá Haruna Gohzu japán animátor, aki olyan népszerű animéken dolgozott, mint a Pokémon, a Fairy Tail és a Demon Slayer, felel majd a sorozat animációiért.

sorozat | Cryptofalka

bitcoinist.com

 

Sefi Carmel megemlítette, hogy a csapat egy olyan sorozatot szeretne létrehozni, amely “kreatív és hozzáférhető” módon biztosít betekintést a nagyközönség számára a világ kriptoszakértőin keresztül. Azt mondta, megtiszteltetés, hogy csatlakozhat a csapathoz, és izgatottan kíséri figyelemmel, ahogy a világ egy „a blokklánctól, kriptovalutától, NFT-től és egyebektől függő virtuális jövő felé terelődik”.

Nexo kriptovaluta váltó

 

A japán Nomura kapcsolata a kriptoval

Az NFT-k egyre népszerűbbek Japánban, annak ellenére, hogy a legszigorúbb kripto szabályokat alkalmazzák. A Nomura Holdings az ország legújabb jelentős szereplője, amely NFT-vel foglalkozik. A kriptovaluták és a nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) iránti növekvő intézményi érdeklődésre utaló lépésként a Nomura bejelentette, hogy egy külön csapatot hoz létre a digitális eszközök potenciális lehetőségeinek felmérésére. A mintegy 70 billió jen (593 milliárd dollár) kezelt vagyonnal rendelkező vállalati óriás kijelentette, hogy célja a digitális adaptáció növelése minden tevékenységi területén.

Februárban az Animoca Brands blokklánc játékcég elindított egy leányvállalatot Japánban, hogy a japán tartalmakat NFT-kké alakítsa át. Ide tartoznak olyan népszerű animék tartalmai, mint a Dragon Ball és a My Hero Academia. Az animén kívül a cég a játékokkal, a művészettel és a sporttal kapcsolatos tartalmakat is feltérképezi.

Áprilisban Japán legnagyobb közösségi üzenetküldő alkalmazása, a Line, elindított egy NFT marketplace-t a Yoshimoto Kogyo japán szórakoztatóipari céggel együttműködve. A közösségi platform megjegyezte, hogy akár 40 000 NFT-t is fel tud majd kínálni felhasználói bázisának.

sorozat | Cryptofalka

asiacryptotoday.com

 

Záró gondolatok

Többek között a Pokémon, illetve a Demon Slayer animék hatalmas sikerét látva jogosan bízhatunk abban, hogy a készítők ezúttal is érdekes és minőségi munkával kápráztatják majd el a nézőket.

Bár a Nomura egyelőre nem osztott meg túl sok információt a készülő filmsorozatról, az elmondottak alapján bátran állítjuk, hogy mindenképp érdemes figyelemmel követni a projekt alakulását és türelmesen várni a 2024-es premierig.

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Bitcoin kisokos cryptofalka E-book

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.