Alternatív fizetésekhez kriptós szakembert keres az Apple

Szerző: | máj 27, 2021 | Kriptovaluta

Alternatív fizetések területén jártas szakembert keres a vezető mobiltelefon gyártó az Apple. Jön a Bitcoinos és kriptos tárolás vagy fizetés?!

 

Kit is keres az Apple?

A globális szoftver óriás – Apple – olyan Business Development Managert toboroz jelenleg, aki az alternatív fizetések területén rendelkezik tapasztalattal. Ez egyértelműen utal arra, hogy az iPhone gyártója egyre inkább húz a digitális fizetőeszközök elfogadása és használata felé.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

Az álláshirdetést kedden tette közzé az Apple a karrier honlapján. A szerencsés kiválasztott feladata elsősorban az lesz, hogy irányítsa a csapatot, akik partneri kapcsolatokat fognak létesíteni alternatív fizetésekkel foglakozó cégekkel, és kialakítsa az ehhez kapcsolódó kereskedelmi csatornákat. A jelölteknek több mint 10 éves tapasztalattal kell rendelkezniük, amiből legalább 5 év digitális pénztárcák, BNPL, azonnali fizetések, vagy kriptovaluták területén kell hogy legyen.

Habár maga az álláshirdetés biztató jel, az Apple látszólag kiváró hozzáállást tanúsít a kriptovaluta ágazat kapcsán, és egyelőre nem látjuk azt, hogy konkrét terveik lennének a piaccal. Eközben az Apple App Storeban a legtöbbször letöltött app első helyét átvette a TikToktól a Coinbase. Ez talán nem kerülte el a figyelmét a vállalatnak.

Apple

 

Milyen hatással lehet az Apple a kriptovaluták piacra?

Az elmúlt hónapokban megindult a vad spekuláció azügyben, hogy az Apple mikor nyit a digitális valuták felé, miután a Tesla milliárd dolláros mértékben váltotta át a stratégiai tartalékait bitcoinba. Paul Stevens – a Royal Bank of Canada Dominion Securities elemzője – szerint az Apple azon kívül hogy bitcoinba váltja a pénzkészleteinek egy részét, a kripto tőzsdék piacára való belépésével nagymértékben hozzá tudna járulni a digitális pénzek elterjesztéséhez.

Ha az Apple ügy dönt, hogy belép a kriptovaluta üzletbe, azonnal jelentős piaci hányadot tudhatna magáénak. A vállalat több milliárd dolláros lehetőséget teremthetne pusztán pár kattintással.

OKEX_banner_Cryptofalka

A 2.1 trillió dolláros piaci kapitalizációjával az Apple még mindig a legnagyobb cég aminek a papírjaival kereskednek az Egyesült Államokban. Az előző negyedéves üzleti jelentés szerint 192,8 milliárd dollár készpénzt birtokolnak, ami mindössze enyhe csökkenés az azt megelőző negyedév 207,06 milliárd dollárjához képest.

Az Apple konkurense a Samsung is komolyan számol a digitális valutákkal és a blokklánc technológiával, az SK Telecommal közösen ugyanis a piacra dobták a világ első 5G telefonját, amely blokklánc alapú azonosító és hitelesítő rendszerrel működik.

Nagy Gábor

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.