Már kriptovalutákat is ajánlanak a pénzügyi tanácsadók

Szerző: | jún 3, 2021 | Kriptovaluta

Jelentősen nőtt azon pénzügyi tanácsadóknak a száma, akik már Bitcoin és kriptovaluta befektetéseket is ajánlanak az ügyfeleiknek.

 

Egyre mainstremebbek a kriptovaluta befektetések

Egy felmérés szerint, a pénzügyi tanácsadók, mindennél jobban ajánlják manapság a kriptovaluta befektetéseket. A Pénzügyi Tervező Szövetség kedden közzétett jelentése, bepillantást enged a kriptográfiai eszközökkel szembeni változó trendekbe. A “2021-es befektetési trendek” felmérésből kiderült, hogy minden eddiginél több pénzügyi tanácsadó javasolja az ügyfeleinek azt, hogy portfoliójukhoz adjanak hozzá kriptós termékeket. 

A márciusi felmérést 529 pénzügyi tanácsadó töltötte ki, olyanok, akik befektetési tanácsokat és ajánlásokat kínálnak az ügyfeleknek.

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

A felmérésből az is kiderül, hogy a pénzügyi tanácsadók már 14%-a hajtott végre kriptovaluta befektetéseket. A már befektetett tanácsadók, a következő évben még több kriptovaluta befektetésre készülnek. 

A 2021-es felmérésben a tanácsadók több mint negyede (26%-a) azt tervezi, hogy növelje kriptovaluták használatát / ajánlását az elkövetkező 12 hónap során. -derül ki a felmérésből.

 

A befektetők érdeklődése megnőtt a kriptovaluták iránt

A befektetett pénzeszközök jelentősen meghaladják az előző évet, amikor a tanácsadók kevesebb mint 1% -a javasolta a kriptovalutáknak való kitettséget. Ezenkívül a pénzügyi szakemberek 49% -a jelezte, hogy az elmúlt fél évben az ügyfelek a kriptovalutákba történő befektetésekről kérdezték őket, ez a szám csaknem megháromszorozódott a 2020-as 17% -ról.

Kriptovaluta befektetés I Cryptofalka

Forrás: https://www.techrepublic.com/

Alig fele – a pénzügyi tanácsadók 48%-a – állította azt, hogy rendszeresen olvassa a kriptovalutákkal kapcsolatos híreket, a tanácsadók egyharmada pedig aktívan oktatja is magát a digitális eszközökről. 

Úgy tűnik, hogy a kriptovaluta befektetők a tavalyi évhez képest kevesebbet foglalkoznak a kriptovaluták nagy volatilitásával. A tanácsadók 52%-a jelentette ki azt, hogy az ügyfeleik erről kérdezik őket, a tavalyi 76%-hoz képest. A befektetőket az infláció -amelyet a pandémia és az ezzel járó ösztönző csomagok súlyosbítottak- elleni fedezet vonzhatja a kriptovaluta piacra. Az infláció az Egyesült Államokban 13 éves csúcs körül mozog. 

OKEX_banner_Cryptofalka

Michael Sonnenshein, a Grayscale vezérigazgatója elmondta a Cointelegraphnak, hogy “az ügyfelek kíváncsisága és igényei ösztönzik a pénzügyi tanácsadók érdeklődését a kriptográfia iránt.” Megfigyelései a befektetési vállalkozás megbízásából készült felmérésből származnak, amely azt mutatja, hogy a megkérdezett tanácsadók több mint fele ügyfeleitől kap kérdéseket a kriptovalutákkal kapcsolatban.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.