A KuCoin kriptotőzsde kész DeFi szolgáltatásokat nyújtani

Szerző: | máj 11, 2022 | Kriptovaluta

A KuCoin kriptotőzsde várhatóan 2022 második negyedévében decentralizált termékeket fog piacra dobni, és a közeljövőben tervezi bevezetni a Windwave NFT piacterét is.
 

 

Fejlődik a KuCoin kriptotőzsde

A KuCoin globális kriptovaluta tőzsde célja, hogy túllépjen a központosított kereskedési (CEX) szolgáltatásokon, és a Web3-ra összpontosítson. A projekteket egy új befektetési körrel finanszírozná, amelyet olyan cégek támogatnak, mint a Circle Ventures.
 
KuCoin I Cryptofalka

Forrás: outlookindia.com

 
A kriptotőzsde május 10-én hivatalosan is bejelentett egy 150 millió dolláros B sorozat előtti finanszírozási kört, amellyel a cég értéke 10 milliárd dollárra emelkedik. A legutóbbi finanszírozási kör fő célja a tőzsde és a főbb iparági szereplőkkel való partnerség megerősítése, valamint a kripto és a blokklánc technológia tömeges elterjedésének elősegítése.
„A KuCoin pénzügyileg stabil. Továbbra is számos kockázatitőke-társasággal tartjuk a kapcsolatot, és nyitottak vagyunk egy újabb fordulóra a közeljövőben, amennyiben találunk olyan partnereket, akik ugyanazt az értéket és jövőképet képviselik mint mi.” –nyilatkozta Johnny Lyu, a KuCoin vezérigazgatója.
A legutóbbi KuCoin finanszírozási kört a Jump Crypto vezeti, amely fontos kripto iparági szereplő, a Jump Trading Group kriptovaluta üzletága. A Circle Ventures, az USD Coin (USDC) stabilcoin kriptobefektetési részlege az új befektetési kör befektetői között van. A már meglévő befektetők közé tartozik az IDG Capital és a Matrix Partners magántőke-befektetési alap, amely részt vett a KuCoin 20 millió dolláros A sorozatú finanszírozási körében még 2018 novemberében.
 

 

Bővíti üzletágait a kriptotőzsde

A KuCoin új jövőképének része, hogy decentralizált kereskedési szolgáltatásokra és Web3-ra összpontosít. A vállalat kriptopénztárcák, decentralizált pénzügyekhez kapcsolódó szolgáltatások (DeFi), GameFi és nonfungible token (NFT) platformok kiépítését és bevezetését tervezi. A cég a jövőben nagyobb hangsúlyt fektet a KuCoin Labs-ra, a KuCoin Ventures-re, valamint a KCC néven ismert nyilvános közösségi láncra is.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
„A decentralizáció megállíthatatlan tendencia, de úgy gondoljuk, hogy a centralizáció és a decentralizáció a jövőben együtt fog létezni. A KuCoin azt reméli, hogy jobban ki tudja elégíteni a befektetők minden rétegének igényeit. A cég várhatóan 2022 második negyedévében decentralizált pénztárcatermékeket és NFT platformot fog piacra dobni.” – nyilatkozta a vezérigazgató. 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.