A LEGO is beszállna a blokklánc és az NFT bizniszbe?

Szerző: | márc 27, 2021 | Blokklánc hír, Kriptovaluta

A legnépszerűbb műanyag építőkocka-gyártó cég, a LEGO, arra utalhatott, hogy beszáll a legnépszerűbb kripto-őrületbe, az NFT üzletágba.

 

A LEGO misztikus utalása az NF és blokklánc iparágra

A héten a társaság twitter fiókján egy rövid video jelent meg, amellyel együtt egy rövid üzenetet közvetítettek. A rövid üzenet pedig NFT hashteggel volt ellátva. Ez arra utalhat, hogy a játékgyártó fontolóra veszi, hogy belép a blokklánc iparágba.

LEGO NFT I Cryptofalka

Forrás: https://cointelegraph.com/

 

Habár nullák és egyesek, mégiscsak kockák. – állt a LEGO által közzétett üzenetben.

A 14 másodperces video ugyan nem szólt közvetlenül sem a blokkláncról, sem a kriptovalutákról, annál inkább 3D légófigurákról. A LEGO témájú tartalmakat több youtuber is észlelte, és arra a következtetésre jutottak, hogy a tweet egy digitális LEGO pénznem kedvcsinálója is lehet. 

Bár a tweetet azóta törölték, nem sok LEGO rajongó ugrott bele az NFT ökoszisztémába. Néhányan környezeti aggályokra hivatkoztak, mondván, hogy a LEGO egyik hitvallása a megújuló energia felhasználása a játékgyártásban. Tehát szerintük az NFT-k vagy kriptopénzek kiadása a bolygóra nézve nem lenne kedvező hatással. 

 

Megjelentek LEGO NFT-k

Ha a gyártó nem is, azonban mások már adtak ki LEGO témájú NFT-ket. Az OpenSea NFT piactéren jelenleg a Breaking Bad LEGO figurák és kriptovaluta emblémák találhatók digitális formában. 

LEGO BTC NFT I Cryptofalka

Forrás: https://opensea.io/

 

Összegzés

Nem lenne meglepő, ha a legnagyobb játékkocka-gyártó is beszállna a blokklánc világába. Nem csak kiváló és egyedi NFT-ket tudna kiadni, hanem akár lehetővé tudná tenni a saját kriptovalutával való fizetést a saját ökoszisztémáján belül. A blokklánc technológia azért is lenne fontos a vállalat számára, hogy bizonyítsa, és biztosítsa a tiszta energia felhasználás és az ellátási lánc eredetét a játékok gyártásához. Ugyanis több kiváló blokklánc projekt létezik az ellátási láncok követésére. 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.