Lemond a Binance amerikai üzletágának vezérigazgatója

Szerző: | aug 9, 2021 | Kriptovaluta, Tőzsde

Brian Brooks bejelentette, hogy lemond a Binance amerikai üzletágának vezérigazgatói posztjáról. 4 hónapig volt a posztján.

 

Brian Brooks távozik a Binancetől

Brian Brooks korábban az amerikai valutafelügyeltei hivatalnál és a Coinbase kriptovaluta tőzsdénél is dolgozott. Most 4 hónap után mond le a Binance US vezérigazgatói posztjáról. A kripto közösség kétkedve és kissé zavartan fogadta a lemondását.

Brooks nevét akkor kapta fel a kripto ipar, amikor a pénzügyminisztériumban dolgozó kormányzati tisztviselőként engedélyezte a szövetségi bankoknak, hogy blokklánc alapú fizetési rendszereket használhassanak és saját stabilcoinokat bocsássanak ki. Ez példátlan és örvendetes változás volt a szabályozó ügynökség részéről. Brooks-ot 2021 május 1 -én nevezték ki a Binance US vezérigazgatójává, Catherine Coley korábbi vezérigazgató után.

A „stratégiai irányítással kapcsolatos nézeteltérésekre” hivatkozva a volt vezérigazgató elmondta, hogy lemondott tisztségéről a Binance amerikai leányvállalatánál.

A Binance US biztosította felhasználóit és ügyfeleit arról, hogy Brooks lemondása semmilyen módon nem befolyásolja működését. Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója megköszönte Brooks szolgálatát, és reméli, hogy a volt ügyvezető továbbra is támogatni fogja az „iparágunkat előremozdító szabályozásokat”. Majd hozzátette: 

Továbbra is bízom a Binance US üzleti tevékenységében és elkötelezettségében ügyfelei kiszolgálása és innováció iránt. Az Egyesült Államok egyik legnagyobb kriptovaluta tőzsdéjeként a Binance US készen áll arra, hogy tovább növekedjen és megerősítse a pénzügyek jövőjét.  -nyilatkozta Zhao

 

Nem érti a kripto közösség Brooks távozását

Néhányan azt feltételezik, hogy hogy Brooks távozása a cégtől a globális Binance tőzsdét érintő kérdések belső ismeretein alapul, esetleg a szabályozók vagy más piaci erők részéről. Mások a távozásának tényét a Binance elleni szabályozási ellentétekhez kötötték, ami arra késztette a tőzsdét, hogy bizonyos régiókban visszavonuljon, vagy akár megszüntesse működését. Japánban, az Egyesült Királyságban, Németországban és Kanadában a szabályozók a közelmúltban különféle okokból figyelmeztették vagy korlátozták a Binance működését.

A cég még az Egyesült Államok hatóságaival is szembe került, az Igazságügyi Minisztérium és a Belső Bevételi Szolgálat vizsgálja a céget állítólagos illegális kereskedelmi tevékenység miatt. A tőzsdén állítólag a Commodity Futures Trading Commission vizsgálja az amerikai ügyfelek állítólagos kereskedéseit.

 

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.