A Mercédesz Polygon-on fejleszt adatmegosztó platformot

Szerző: | aug 2, 2022 | Kriptovaluta

A Mercédesz csoporthoz tartozó Daimler South East Asia Polygon blokkláncon alapuló adatmegosztó hálózatot fejleszt.

 

Polygon blokkláncon fejleszt a Mercédesz

A Mercédesz Benz csoporthoz tartozó Daimler South East Asia bejelentette, hogy létrehoz egy blokklánc technológián alapuló adatmegosztó hálózatot, amelyre az Ethereum Layer-2 skálázhatósági platformot, a Polygont fogja felhasználni.

Az Acentrink névre keresztelt új adatmegosztó platform lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy decentralizált környezetben adatokat vásároljanak vagy értékesítsenek. Az új platform a Daimler South East Asia és a Polygon partnersége révén jön létre. A termék elérhetővé teszi a felhasználók számára, hogy például biztosítási adatokkal kereskedjenek.
„A partnerség annak bizonyítéka, hogy a Polygon hálózatot a legnépszerűbb márkák széles körben alkalmazzák. A Polygon továbbra is bizonyítja, hogy a benne rejlő lehetőségek révén az egyik legjobb blokklánc platform, amelyre a vállalatok számíthatnak.” -nyilatkozta a Polygon vezérigazgatója.
 
 
 
Az olyan funkciókkal, mint a „Know Your Business” és más átfogó hozzáférés-szabályozással, az Acentrik fejlesztése az üzleti felhasználók igényeinek szem előtt tartásával történt. Valószínűleg nem ez az első blokklánc alapú adatmegosztó program, amely a blokklánc technológiát használja. Ahelyett, hogy az adatokat a blokkláncba mentenék, egy nem helyettesíthető tokent (NFT) használnak az egyes adatkészletek ábrázolására.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

 

Sokoldalú a Polygon

A felhasználók kriptovaluta helyett stabilcoinnal is fizethetnek az adatokért, bár minden tranzakció a Polygon hálózaton történik. Ennek eredményeként a Polygon tranzakciós díja a MATIC, a hálózat natív kriptovalutája. A Polygon MATIC kriptovalutája a közelmúltban komoly növekedést ért el. Ezenkívül a Polygon blokklánc nemrégiben bemutatta zkEVM megoldását, amely lényegesen nagyobb átviteli sebességet kínál az Ethereum hálózati biztonságának megőrzése mellett.
 
Polygon | Cryptofalka

Forrás: theface.com

 
Bár az adatmegosztás nagyon érzékeny és gyakran ellentmondásos kérdés; az online szolgáltatások növekedésével azonban az adatmegosztás iránti igény robbanásszerűen megnőtt a különböző iparágakban. A gépi tanulás és a mesterséges intelligencia sok adatot igényel, míg a vállalkozások hatalmas adatmennyiséget birtokolnak anélkül, hogy kihasználnák annak teljes pénzügyi előnyeit.
 
Ez egy olyan adatpiac kialakulásához vezetett, ahol a vállalatok adatokat vásárolhatnak és értékesíthetnek. Ez a megközelítés lehetővé teszi az új technológiai vállalatok számára, hogy részt vegyenek a blokklánc-alapú adatmegosztási kezdeményezésekben, ami segít nekik megvetni a lábukat az adatvezérelt verseny világában, és nagyobb biztonságot és privacy-t biztosít a felhasználók számára.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka