A Meta megkezdte az NFT Facebook profilképek tesztelését

Szerző: | júl 1, 2022 | Kriptovaluta

A Facebook megkezdi az Ethereum és a Polygon NFT-k tesztelését, a felhasználók összekapcsolhatják kripto pénztárcájukat Facebook profiljukkal.

 

 

Facebook profilképek is lehetnek NFT-k

A Meta, a Facebook anyavállalata megkezdte az NFT-k bevezetését egyes amerikai alkotók számára közösségi hálózatán. A Facebook az Ethereum és a Polygon NFT-kkel indítja a tesztelést, de hamarosan kiegészíti a támogatását a Solana és a Flow rendszereire is.
 
NFT | Cryptofalka

Forrás: iexpats.com

 
Navdeep Singh, a Meta termékmenedzsere egy szerdai Twitter bejegyzésben elárulta miként fognak kinézni az NFT-k a Facebookon. A bejegyzés szerint a felhasználók Facebook profiljukon lesz egy „digitális gyűjthető tárgyak” fül, ahol bemutathatják NFT-jüket.
 

A felhasználók összekapcsolhatják kriptovaluta pénztárcájukat a profiljukkal. Az NFT-jüket Facebook bejegyzésekké is alakíthatják, amelyekre ugyanúgy lehet reagálni, lájkkal, kommenttel vagy megosztással, mint bármely más bejegyzére. Martin Bryant műszaki és médiatanácsadó azzal érvelt, hogy a Meta “egyértelműen otthont akar teremteni a Web3-nak”, tekintettel arra, hogy a cég nemrégiben elkezdte a Facebook csoportok módosításainak tesztelését, hogy azok “inkább Discordhoz hasonlítsanak”.
 
A közösségimédia óriás korábban májusban kezdte meg az NFT-k bevezetését az Instagramra néhány alkotó számára. Egy korábbi közleményében az Instagram elmondta, hogy az alkalmazásban közzétett vagy megosztott NFT-k automatikusan megjelölik az NFT készítőjét és gyűjtőjét is, és a cég nem számít fel díjat az NFT-k közzétételéért vagy megosztásáért. A gyűjtők az NFT-jüket kiterjesztett valóság matricaként is megoszthatják majd.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
Adam Mosseri, az Instagram vezetője korábban elmondta, hogy az Instagram részben a növekvő alkotói gazdaság miatt vezeti be az NFT-funkciókat.
„Most úgy gondoljuk, hogy az alkotók egy részének igazán érdekes lehetőség az NFT – egy egyedi digitális elem birtoklásának ötlete” – mondta Mosseri májusban.
A Meta egyelőre nem közölte, hogy a Facebook NFT funkciói mikor érhetők majd el minden felhasználó számára.
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

#NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.