Mérsékeld kriptos veszteségeidet a kereskedő csoportunkkal

Szerző: | máj 22, 2021 | Árfolyam elemzés, Bitcoin

45%-os csökkenést szenvedett el a Bitcoin ára a 64000$-os csúcstól. A bika piacon mindenki császár, de hogyan mérséklik a veszteségeket a sikeres kereskedők?

 

A veszteségek mérséklése még a profitoknál is fontosabb

Az igazi bika piac jellegzetessége, hogy szinte mindenki is sikeres kereskedővé válik és bármihez nyúl az profittá válik. De aki régebb óta foglalkozik a tőzsdével és a kriptovalutákkal történő kereskedéssel, az biztosan tudja, hogy sosem nőnek az égig az árfolyamok. Mindig vannak olyan események, amelyek borítanak minden eddigit és tesztelik az újdonsült kereskedőket, hogy mennyire is értenek valójában a piachoz. Fontos azt látni, hogy a mínuszok elkerülése még a profitok hajszolásánál is fontosabb, ugyanis 50% veszteség után már nem 50%, hanem 100% emelkedésre van szüksége az illetőnek ahhoz, hogy nullában legyen. Szimpla matek.

nyereség veszteség arány I Cryptofalka

 

A negatív eseményeknél is jó támaszt nyújthat egy sikeres kereskedő közösség

A cryptofalka, mint Magyarország első kriptovaluta kereskedő csoportja már 3 éve üzemel megállás nélkül. Kereskedőink átélték a korábbi bika és medve piacokat is és tudják, hogy mikor vannak azok az időszakok, amikor célszerű már kicsit óvatosabban közelíteni a piacot. Márpedig a komolyabb veszteségek elkerülése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy valaki sikeresen tudjon hosszú távon profitálni a kriptovaluta kereskedésből.

Elemzőink pedig már több hete felhívták a közösség figyelmét arra, hogy célszerű lehet óvatosabban közelíteni a piacot és profitot realizálni, mert egy potenciális trendforduló benne van a levegőben. ⤵️

 

 

Jelenleg 36 000$-nál jár egy Bitcoin ára, vagyis elmondható, hogy akik olvastak a sorok között nagyon könnyen elkerülhettek egy 30-40% veszteséget a privát kereskedő csoportunk segítségével. Ha szeretnél te is a csoport tagja lenni és sikeresen kereskedni, próbáld ki a kereskedő csoportunkat.

 

Az altcoinoknál még nagyobb veszteségeket lehetett elkerülni kis odafigyeléssel

Még 2021-ben is elmondható az, hogy a Bitcoin a kriptovaluták piacának a császára, ahogy ő fütyül, úgy ugrálnak az altok is. Vagyis, amikor pozitív a Bitcoinnak köszönhetően a piaci hangulat, akkor van lehetőség a rizikósabb altcoin kereskedésekkel még több profitot gyűjteni. Viszont fontos tisztában lenni azzal, hogy ez nem mindig van így! Ugyanis a negatívabb Bitcoin hangulat a nagyobb rizikót jelentő altcoinokra szinte mindig rossz hatással van. Ekkor pedig sokan elkezdenek “menedékbe vonulni” és visszazárnak Bitcoinba. Ekkor a Bitcoin esése mellett az altcoinok még nála is nagyobb veszteségeket tudnak elszenvedni.

Ezért kereskedőink bevett szokása, hogy a negatívabb és bizonytalan Bitcoin időszakok közepette mérséklik az altcoin pozícióikat, valamint limitalizálják a velük történő kereskedéseket. Most sem volt ez máshogy a privát kereskedő csoportunkban, amivel szintén bődületes veszteségeket lehetett elkerülni.

Jelenleg 2 200$-nál jár egy Ethereum ára, vagyis elmondható, hogy akik olvastak a sorok között nagyon könnyen elkerülhettek egy 30-40% veszteséget a privát kereskedő csoportunk segítségével az altcoinoknál is. Ha szeretnél te is a csoport tagja lenni és sikeresen kereskedni, próbáld ki a kereskedő csoportunkat.

Alapvetően nem gondolnánk, hogy ez a mostani bika piac vége, de biztosan komoly tanulópénz rengeteg új befektető számára. Szerintem fogunk még új csúcsokat látni akár még idén is, de most biztosan következik néhány nehezebb hónap. Az pedig, hogy ehhez az ember milyen felkészültséggel és portfólióval tudott neki vágni az már nem annyira mindegy. Ezért is hangsúlyozzuk folyamatosan a követőinknek, hogy képezzék magukat, tanuljanak bele ebbe a szakmába, hogy ne ők legyenek azok, akiket meglepetésként érnek a mostanihoz hasonló, amúgy teljesen normális tőzsdei mozgások.

Számtalan hasonlóra láthattunk példát az elmúlt években, a Bitcoin és a kriptovaluták jövője ugyanannyira fényes, mint amennyire 60 000 dollárnál volt, de a sikeres kereskedőknek most van lehetőségük még több satoshi gyűjtésére.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.