A Meta megkezdte az Instagram NFT-k tesztelését

Szerző: | aug 5, 2022 | Kriptovaluta

Mark Zuckerberg cége, amely a második negyedévben meredek visszaesést könyvelt el Metaverse részlegében, elindítja az Instagram NFT-ket.
 

 

Elindult az Instagram NFT-k tesztelése

A Meta bejegyzése szerint a Mark Zuckerberg vezette vállalat megkezdte nonfungible token (NFT) tesztelését 100 afrikai, ázsiai-csendes-óceáni, közel-keleti és amerikai országban.
 

 

A szolgáltatás magába foglalja a Coinbase Wallet és a Dapper pénztárca-kapcsolatok támogatását, valamint a Flow blokkláncon vert digitális gyűjtemények közzétételének lehetőségét.
 
Az Instagram NFT közzétételéhez egyszerűen csatlakoztatni kell a digitális pénztárcát az Instagramhoz. A Rainbow, a MetaMask, a Trust Wallet, a Coinbase Wallet és a Dapper Wallet harmadik féltől származó pénztárcaintegrációja vagy csütörtökön megérkezett és befejeződött, vagy hamarosan megérkezik.
 
Jelenleg támogatott blokkláncok az Ethereum, a Polygon és a Flow. A digitális gyűjtemény Instagramon való közzététele, megosztása nem jár díjjal.
 
meta nft I Cryptofalka
 
A Flow egy 1. rétegű blokklánc, amelynek névadója FLOW token, amely pályázatként működik a hálózati részvételre, tranzakciókra és irányításra. A jelentős ökoszisztéma-partnerek közé tartozik a Warner Music, az Ubisoft, a National Basketball Association, az Ultimate Fighting Championship, az Animoca Brands, a Circle, a Binance, az OpenSea és most a Meta.
 
Nexo kriptovaluta váltó

 

A Meta a kriptoszektor felé terjeszkedik

A metaverzum mellett úgy tűnik, hogy a digitális eszközök a Meta terjeszkedésének egyik alapvető stratégiája lett. 2022 második negyedévében a vállalat bevétele 1%-kal, 28,8 milliárd dollárra esett vissza az előző év azonos időszakához képest, míg működési bevétele 32%-kal 8,36 milliárd dollárra csökkent ugyanebben az időszakban.
 
Mark Zuckerberg vezérigazgató kijelentette, hogy nem nyugtalanítja a cég metaverzum részlegének óriási, 2,8 milliárd dolláros vesztesége, mert ahogy a szektor érik és fejlődik, lehetőség lesz akár „dollár százmilliárdok” vagy akár „trilliók” bevételére.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka