A Meta metaverzum projektje Q2-ben is veszteséges volt

Szerző: | júl 29, 2022 | Kriptovaluta

A Meta közösségi média óriás metaverzum-specifikus részlege 2,81 milliárd dollár veszteséget szenvedett el ebben a negyedévben.

 

Idén már 5,77 milliárd dolláros veszteség a Metánál

A közösségi média óriás nyilvánosságra hozta, hogy metaverzum-specifikus részlege 2,81 milliárd dollár veszteséget szenvedett el ebben a negyedévben. Ezzel a részleg éves vesztesége 5,77 milliárd dollárra tehető.

Meta | Cryptofalka

Forrás: tenor.com

 
A Facebook Reality Labs (FRL) divízió eltér a Facebooktól, az Instagramtól, a Messengertől és a Whatsapptól, ugyanis a hardver, szoftver és tartalom felépítésére összpontosít, amely központi szerepet játszik a Meta metaverzum projektben.
 
A 2022. második negyedévi eredményjelentésében az FRL 452 millió dolláros bevételt generált, ami 35%-os csökkenés az előző negyedévhez képest. Tavaly a részleg elképesztő, 10,2 milliárd dolláros éves veszteséget könyvelt el. Jelenleg jó úton halad, hogy 2022-ben meghaladja ezt a számot.
 
 
 
 
 
„Ez nyilvánvalóan nagyon költséges vállalkozás lesz a következő néhány évben” – ismerte el Mark Zuckerberg, a Meta vezérigazgatója. „De ahogy a metaverzum egyre fontosabbá válik életünk minden szegmensében, biztos vagyok benne, hogy örülni fogunk, hogy fontos szerepet játszottunk ennek felépítésében.”
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
Amikor tavaly ősszel Zuckerberg a Facebook nevét Metára változtatta, ismertette a világgal a vízióját: az internet magával ragadó, jövőbeli, digitális avatárok által navigált változata, és a kereskedelem, a munka, a szórakozás központi elemévé válik.
 
Bár a cég több milliárd dolláros metaverzum-játéka még nem térült meg, Zuckerberg mégis megpróbálta meggyőzni a részvényeseket, hogy ez egy okos hosszú távú stratégia.
 
„Azáltal, hogy segítünk ezen a platformok fejlesztésében, szabadon építhetjük fel ezeket az élményeket úgy, ahogyan mi és az egész iparág a legjobbnak gondoljuk, ahelyett, hogy a versenytársak által ránk rótt korlátok korlátoznának bennünket” – mondta Zuckerberg. „Most még erősebben érzem azt, hogy ezeknek a platformoknak a fejlesztése több száz milliárd dollárt, ha nem billiókat emészt majd fel.”

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.