Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Népszerű centralizált tőzsdén listázzák a magyar MetaPlayers projektet

Népszerű centralizált tőzsdén listázzák a magyar MetaPlayers projektet

Másfél évvel a token elindulása után a magyar MetaPlayers csapata nagy mérföldkőhöz érkezett: egy feltörekvő centralizált tőzsdén, az MEXC kriptotőzsdén listázzák az $MFPS tokent. Június 27-én magyar idő szerint 12:00-tól lesz kereskedhető a token, az MFPS beutalási lehetőség azonban már elindult!

Légy részese Te is a magyar csapat sikereinek! 🚨 REGISZTRÁCIÓ 🚨

 

Az MEXC centralizált tőzsdén listázzák a Metaplayers tokenjét

Az MEXC tőzsde a kriptovaluta piac egyik feltörekvő tőzsdéje, amely a heti látogatók száma alapján már lassan a Top10-hez közelít. Ez mellett széleskörű kereskedési lehetőségeket kínál a felhasználóknak, beleértve a spot, a margin és a határidős kereskedéseket is. Metaplayers mfps MEXC listázás I Cryptofalka Az elmúlt években a kriptopiac robbanásszerűen növekedett, és számos innovatív projekt bukkant fel a világ minden tájáról, mégis keveset hallunk sikeres hazai projektekről. Viszont már hosszú ideje figyelemmel követjük a MetaPlayers projektet, és biztosan állíthatjuk, hogy a csapat keményen dolgozik azon, hogy ismerjék a nevüket a Web3 világában.  

EsportManager és a Metaplayers ökoszisztéma

Történetük az EsportManager névre keresztelt, automatizált versenyszervező platformmal indult, amely kulcsfontosságú része az ökoszisztémának, hiszen számos kereseti lehetőséget kínál szervezőknek, tartalomgyártóknak, alkalmi és professzionális játékosoknak egyaránt. Ezen felül ők építették a Gamerland-et, kelet-közép-európa legnagyobb eSport- és gaming központját, amely már nemcsak a játékosok, hanem az egész iparág számára fontos központtá vált Budapesten. https://www.youtube.com/watch?v=_YAh1_W9X-Q A srácok nem elégedtek meg ennyivel. Egy olyan gaming ökoszisztémát vizionáltak, amely összehozza a P2E játékosokat, a kompetitív gamereket, az eSport iparág résztvevőit és a befektetőket, hogy együtt építsenek valami különlegeset. A MetaPlayers egy Web2 és Web3 gaming ökoszisztémát hozott létre, amely egyesíti a P2E játékosokat, a kompetitív gamereket, az eSport iparági résztvevőket és a befektetőket, és most a projekt tokenjének listázásával további lendületet kap.

A MetaPlayers ökoszisztéma hivatalos kriptovalutája: $MFPS

A $MFPS utility tokenként eSport verseny belépők vásárlására, nyereményalap létrehozására, nyeremények megszerzésére, előfizetések vásárlására és Challenge meccsek lebonyolítására is használható az esportmanager.com és a metaplayers.gg oldalon. Ezen felül a készülő digitális piactér, és egy változatos ajánlói program fizetőeszköze is lesz. A MetaPlayers tokénjének listázása az MEXC kriptotőzsdén jelentős előnyökkel járhat a projekt számára, különösen a hazai kriptovaluta projektek kontextusában. A listázás révén a MetaPlayers növeli versenyképességét, és egyre inkább beolvad a globális kriptovaluta közösségbe, így lehetőséget kap a projekt a szélesebb körben való megismerhetőségére. A MetaPlayers nemcsak helyi, hanem nemzetközi befektetők figyelmét is felhívta már. A népszerű kriptotőzsdéken való tokenlistázás kifejezetten erősíti a Web3 projektek hitelességét és vonzerejét a befektetők szemében. https://www.youtube.com/watch?v=rDA36PhicLE Az MEXC kripto tőzsdén való elérhetőség nagyobb likviditást biztosít az $MFPS tokennek. A nagyobb kereskedési volumen és a szélesebb piaci jelenlét lehetővé teszi, hogy a MetaPlayers token könnyebben vásárolható és eladható legyen, ami hozzájárulhat a projekt növekedéséhez és fenntarthatóságához.

Számos új lehetőség nyílhat meg a projekt előtt

Az $MFPS token listázása az MEXC kriptotőzsdén jelentős mérföldkő a magyar Web3 projekt számára. A listázás egy kivételes lehetőség a MetaPlayers számára, azonban a projekt nem áll meg itt. Vajon elég lesz a listázás a nemzetközi térben való kibontakozásához? A jövő válaszol majd a kérdésre, de az eddig elért eredmények és a projekt ambiciózus célkitűzései azt sugallják, hogy később is hallhatunk még a csapat felől.

Június 27-én magyar idő szerint 12:00-tól lesz kereskedhető a token, a tőzsdére való MFPS beutalási lehetőség azonban már elindult!

Regisztrálj és legyél részese a projekt sikereinek!

🚨 REGISZTRÁCIÓ 🚨

 

A projekt elérhetőségei

A projektről bővebb információkat és folyamatos update-eket az alábbi social oldalakon találhattok: 👉🏼 Twitter: https://twitter.com/MetaPlayersGG 👉🏼 Telegram: https://t.me/MetaPlayersGG 👉🏼 YouTube: https://www.youtube.com/@MetaPlayersGG/videos 👉🏼 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/metaplayersgg 👉🏼 Medium: https://metaplayers.medium.com 👉🏼 CoinMarketCap: https://coinmarketcap.com/currencies/meta-fps/

Press release

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.36% $67,131.95
Ethereum ETH 0.70% $3,124.2
BNB BNB -0.33% $579.82
Solana SOL 0.82% $174.53
XRP XRP -0.28% $0.5224
Dogecoin DOGE -0.06% $0.1558
Cardano ADA -0.67% $0.4811
Litecoin LTC 0.22% $84.22
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!