Mit kérdeznél Satoshi Nakamoto-tól?

Szerző: | szept 6, 2022 | Kriptovaluta

A privát kulcsoktól és a bányászattól kezdve a mesterséges intelligenciáig számtalan kérdés várna a Bitcoin feltalálójára.

 

Miért pont Satoshi Nakamoto?

A Bitcoin (BTC) kezdete óta eltelt több mint 10 év után, álnevű alkotója, Satoshi Nakamoto kiléte továbbra is rejtély. Mivel a kriptotér inspiráló figurája, a Cointelegraph megkérdezte a Twitter felhasználókat, milyen kérdéseket tennének fel Nakamoto-nak, ha lehetőségük lenne beszélgetni vele. A közösség tagjai a privát kulcsaiktól és a Bitcoin bányászattal kapcsolatos gondolataiktól kezdve az emberiség feletti irányítást átvenni próbáló mesterséges intelligenciával kapcsolatos összeesküvés-elméletekig megosztották a Bitcoin alkotóhoz intézett legszínesebb kérdéseiket.

Egy Twitter felhasználó azt válaszolta, hogy különféle témákról beszélgetne Nakamoto-val a gazdaságtól kezdve a kódoláson át egészen az univerzummal, az élettel és az egészséggel kapcsolatos nézőpontjáig. A közösség tagja ezt azzal indokolta, hogy “mindennel kapcsolatban meg kell hallgatni egy ragyogó elmét”.

Nakamoto | Cryptofalka

coingeek.com

 

 

Nexo kriptovaluta váltó

 

Mik voltak a legfontosabb kérdések?

Egy másik közösségtag felvetette a Bitcoin bányászat témáját. A Twitter felhasználó azt mondta, hogy megkérdezné Nakamoto-t a kevésbé energiaigényes alternatív blokkláncokkal kapcsolatos gondolatairól és arról, hogy alkalmasnak találná-e azt a Bitcoin lehetséges helyettesítésére. Eközben egy másik hozzászóló is felvetette a BTC alkotójának elképzeléseit a jelenlegi állapottal kapcsolatban: Olyan most a Bitcoin, amilyennek akarta, vagy rossz útra tért az alkotása?

Egy felhasználó felhozta az elveszett Bitcoin visszaszerzésének témáját. Azt mondta, megkérdezné Nakamoto-t, hogy van-e mód az elveszett BTC visszaszerzésére. Továbbá sokan úgy vélik, hogy a Bitcoin az infláció elleni fedezetként szolgálhat a korlátozott kínálat miatt. Ez az oka annak, hogy egy másik hozzászóló felvetette azt a kérdést, hogy a közvélemény hogyan értelmezi a pénzt és a hiányt.

A közösség egyik tagja megkérdezné Nakamoto-t, számított-e valaha arra, hogy a tömegek keveset fognak érteni a pénzügyi fogalmakhoz és a hiányhoz. Mindez azt sugallja, hogy ha az emberek megértenék ezeket a témákat, mindenütt elterjedne Bitcoin, és elhagynák az emberek az inflációs valutákat.

Nakamoto | Cryptofalka

newsbtc.com

Ahogy a Twitter thread-re egyre több válasz érkezett, a hozzászólók kreatívabbak és disztópikusabbak lettek. Az egyik felhasználó azt írta, megkérdezné Nakamoto-t, hogy ő egy mesterséges intelligencia létformája-e, amely a jövőből teleportált, hogy egy decentralizált számítástechnikai infrastruktúrát építsen és “átvegye az irányítást az emberiség felett”.

Ezeken kívül az egyik legtöbbet feltett kérdés a Bitcoin alapító privát kulcsainak elkérése körül forgott. Végül is Satoshi Nakamoto pénztárcájában a feltételezések szerint körülbelül 1,1 millió BTC van, ami a jelenlegi piaci áron 22,5 milliárd dollárt, a valuta történelmi csúcsán pedig 77,6 milliárd dollárt ért.

 

Záró gondolatok

Az egyik legjelentősebb kriptoprojekt, amely a Bitcoin példáját követte, az Ethereum intelligens szerződéses platform. Natív tokenje, az Ether (ETH) jelenleg a második legértékesebb kriptoeszköz a piaci kapitalizációt tekintve.

Júliusban a Cointelegraph megkérdezte a közösséget, hogy szerintük az ETH-nak van-e esélye valaha is felülmúlni a BTC-t. Míg egyesek úgy vélik, hogy az ETH-ban megvan a lehetőség arra, hogy a kriptopiac legjobbja legyen, mások úgy vélik, hogy mindig a Bitcoin lesz a “király”.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Mi a Binance Earn és hogyan farmolhatsz kamatokat vele?

Kriptovalutát szerezni nem csak vásárlással, bányászással, vagy kereskedéssel lehet. A Binance tőzsde Binance Earn platformja számos blokklánc alapú saját pénzügyi termék tőkealapjához biztosít fedezetet és/vagy likviditást. Aki a tőzsde hitelezési, stakelési és DeFi tevékenységeihez hozzáteszi a lekötött tőkéjét, részesül a nyereségből passzív bevétel formájában.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.