New Yorkban elindulhat a kriptovaluta oktatás az iskolákban

Szerző: | nov 8, 2021 | Kriptovaluta

Eric Adams New York-i polgármester úgy véli, hogy fontos a kriptovaluta oktatás bevezetése az iskolai tantervbe.
 

Fontos a megfelelő kriptovaluta oktatás a New York-i polgármester szerint

Eric Adams, a megválasztott New York-i polgármester elkötelezett a kriptovaluták iránt. Álláspontja szerint az iskoláknak be kell építeniük tanterveikbe a kriptovaluta oktatást.
 
kriptovaluta oktatás I Cryptofalka

Forrás: https://cryptomaniaks.com/

 
Adams egy vasárnapi interjúban a CNN State of the Union-nak adott interjújában úgy jellemezte a kriptovalutákat, mint „az áruk és szolgáltatások új fizetési módját az egész világon”, és arra buzdította a helyi iskolákat, hogy készítsék fel a tanulókat a blokklánc által előidézett „új gondolkodásmódra”.
 
„Meg kell nyitnunk iskoláinkat a technológia tanítására, hogy megtanítsuk ezt az új gondolkodásmódot.” -nyilatkozta a polgármester
Adams megjegyezte, hogy fiatal választói körében meglepően alacsony a kripto,- és blokklánc technológiák ismerete. „Amikor a blokkláncról és a Bitcoinokról beszéltem, a fiatalok az utcán megálltak, és megkérdezték tőlem: „Mi ez?” – mondta a 61 éves férfi. Azt is jelezte, hogy a New York-i vállalkozásokat arra kívánja ösztönözni, hogy fogadják el a Bitcoint (BTC) és más kriptovalutákat fizetési módként. A megválasztott polgármester hozzátette, hogy New Yorknak „az innováció központjának” kell maradnia, függetlenül attól, hogy milyen innovációról van szó.
 
Adams megjegyzéseit vegyes reakciók fogadták a kriptoközösség részéről. Nima Abed Twitter felhasználó kijelentette, hogy a kriptovaluta oktatás azért fontos, hogy az új befektetők „nyitott elmével és elegendő tudással” bírjanak, mielőtt a digitális eszközök piacára lépnek.
 
Mások kritizálták a javaslatot, és az InnocenceCapital „spekulatív szemétnek” minősítette a kriptovalutákat. Az iskoláknak arra kell összpontosítaniuk, hogy „először sikeresen tanítsák a matematikát, a történelmet, a természettudományokat, a nyelvet és a tényleges pénzügyi fogalmakat” – tették hozzá.
 
Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka
A Harvard közgazdásza, Jason Furman sem nézi jó szemel az ilyen kijelentéseit a polgármesternek. Úgy gondolja, hogy nem illendő ha egy olyan digitálsi eszköznek mellett kampányol, amelyben a fizetését is kapja.
“Nagyon szeretem Eric Adamst, de nem hiszem, hogy a munkaköri leírása olyan kriptovaluták felpumpálása, amelyből [ő] hamarosan részesül. Elég szánalmasnak tűnik” – nyilatkozta Jason Furman
A polgármester politikai állásfoglalása magában foglalja a város átalakítását az Egyesült Államok kripto-központjává. Adams a Bloomberg Rádiónak adott szerdai interjújában azt is elmondta, hogy azt tervezi, hogy megvizsgál egy, a MiamiCoinhoz hasonló városi kriptoérmét New Yorkban.
 
Nem New York lenne az első olyan város az Egyesült Államokban, bevezetné a kriptovaluta oktatást. Idén márciusban a Georgia Képviselőháza egy olyan törvényjavaslatot fogadott el, amely arra szólítja fel az állami oktatási tisztviselőket, hogy a középiskolákban vezessenek be egy pénzügyi műveltségi programot, beleértve a kripto-eszközöket is.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka