NFT ETF-et indít a KuCoin

Szerző: | aug 1, 2022 | Kriptovaluta

A KuCoin kriptovaluta tőzsde NFT ETF-et hoz létre blue-chip NFT gyűjtemények töredékes tulajdonjogát kínálva.

 

Létrejön egy NFT ETF

Az új termék, amely a KuCoin állítása szerint az iparágban az első, öt NFT ETF-et kínál, hogy csökkentse a lakossági befektetők belépési akadályát. A blue-chip NFT-k viszonylag tartják az értéküket a medvepiac ellenére. Eközben a Bored Ape Yacht Club kollekciójának NFT-jei továbbra is minimum 144 000 dollárt érnek, míg egy másik jelentős gyűjtemény, a CryptoPunks ára 115 721 dollár.
 
KuCoin I Cryptofalka

Forrás: cryptotimes.io

 

Érdekelnek az NFT-k? Próbáld ki az ingyenes publikus kereskedő csoportunkat, ahol most díjmentesen juthatsz hozzá az NFT projekt elemzéseinkhez!
Csatlakozz most és legyen a tiéd az értékes nyeremények egyike!

 

Nem helyettesíthető token, ami mégis helyettesíthető

Az NFT ETF-eket a Fracton Protocol céggel együttműködésben kínálják, amely az NFT-k helyettesíthető ERC20 tokenekké történő frakcionálására szakosodott. A tőzsdén kereskedett alapokban lévő tokenek 1/1000000 tulajdoni hányadot képviselnek a különböző NFT-gyűjteményekben.
 
nft kereskedői tagság I Cryptofalka
 
A Bored Ape Yacht Club részleges tulajdonjogát képviselő token a hiBAYC lesz. A fennmaradó négy ETF tartalmazza a hiPUNKS, hiSAND33, hiKODA és hiENS4 tokeneket. A hiPunks kollekciót 2022. augusztus 2-án listázzák, míg a többi kollekció a jövőben jelenik meg. A befektetők USDT párban kereskedhetnek az ETF-ekkel anélkül, hogy ETH pénztárcára lenne szükségük.
 
A KuCoin NFT ETF 2022. július 29-én, pénteken indult. A cég nem az első vállalat, amely nem helyettesíthető token tőzsdén kereskedett alapot indít. A Defiance fintech cég 2021 decemberében jelentette be egy hasonló piactér elindítását. Az ETF olyan vállalatokat követett nyomon, amelyek az NFT metaverzum szektorba léptekek be.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

A KuCoin a medvepiac ellenére tör előre

Nemrég a KuCoin vezérigazgatójának tisztáznia kellett az esetleges fizetésképtelenségi pletykákat. A pletykák alapja a LUNA-nak, a TerraUSD összeomlott stabilcoin érmének a lehetséges kitettsége körül forgott. A KuCoin azt is tagadta, hogy kitett lenne a csődbe jutott fedezeti alapnak, a Three Arrows Capitalnak és a Babel Finance-nek, egy kriptokölcsönzőnek.
 
Míg a Crypto.com, a Coinbase és egyéb kriptovállalatok jelentősen csökkentették a munkavállalóik számát, a KuCoin két héttel ezelőtt bejelentette, hogy akár 300 új munkatársat is felvesz megfelelőségi, marketing, tervezési és technológiai munkakörökre. 2022 májusában egy B sorozatú finanszírozási körben 150 millió dollárt gyűjtött össze, így a cég értéke 10 milliárd dollárra nőtt.
 
A KuCoin 207 országban kínál spot kereskedést, származékos (derivatív) kereskedést, peer-to-peer szolgáltatásokat, befektetési és hitelezési lehetőséget. Johnny Lyu vezérigazgató elmondta, hogy a vállalat szorosan figyelemmel fogja kísérni az NFT szektort a jövőbeni NFT termékkínálata miatt.
 
 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.