Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Virtuális G-Shock NFT karórákat dobott piacra a Casio

Virtuális G-Shock NFT karórákat dobott piacra a Casio

A G-Shock óramárka lenyűgöző digitális tervezéseket mutat be Ethereumon, különleges előnyökkel a tulajdonosoknak.

A Casio NFT G-Shock órákat dob piacra Ethereumon

A japán elektronikai vállalat, a Casio, egy exkluzív NFT gyűjteményt mutatott be ikonikus G-Shock óramárkájával, egy jópár különleges ösztönzővel karöltve.

A limitált kiadású, 2000 darabból álló NFT gyűjtemény egy futurisztikus "Virtuális G-Shock" tervezést mutat be. Ez a Casio második belépése az NFT térbe szeptemberi debütálása után, amikor ingyenes G-Shock Creator Pass NFT-ket indított az Ethereum layer 2-es hálózatán, a Polygonon.

Casio: Betekintés a színfalak mögé

Az NFT-k tulajdonosai exkluzív betekintést nyerhetnek a Casio színfalai mögé, beleértve a G-Shock Endurance Test Laboratory elnevezésű tokiói gyár túráját is, amely bemutatja a márka számára jellemző tartóssági teszteket. A gyűjtők részt vehetnek egy kerekasztal-beszélgetésen a tervezőkkel, hogy megismerjék a virtuális G-Shock modellek létrehozásának kreatív folyamatát.

Továbbá a tulajdonosok hozzáférést kapnak a Virtuális G-Shock órákhoz kapcsolódó háttértervezési anyagokhoz, valamint az elővásárlási jogot a következő sorozat Virtuális G-Shock NFT-k megvásárlásához. A Casio utalt arra, hogy a jövőben is lesz az NFT tulajdonosoknak arra lehetőségük, hogy az új digitális Casio termékek létrehozásában együttműködjenek.

Az NFT gyűjtők bevonása az alkotási folyamatba

Ezek a gyűjtőknek szóló különleges ösztönzők az innováció iránti szenvedélyünket mutatják mind a digitális, mind a fizikai térben - mondta Oh Takahashi, a Casio terméktervezési igazgatója. 

Célunk, hogy elmélyítsük kapcsolatunkat a G-Shock közösséggel, és bevonjuk őket az innovációs folyamatokba.

Két Virtuális G-Shock tervezet érhető el: a VGA-001 "BALOON" és a VGA-002 "LEEF SPRING". Mindkettő olyan fantáziadús tervezéseket képzel el, amelyek nem lennének lehetségesek hagyományos felhasználási anyagokkal.

Hogyan szerezheted be a G-Shock NFT-det?

A várárláshoz a Metamask tárcánkat kell csatlakoztatnunk. Mindkét NFT-ből 1000 darab érhető el 0,1 ETH-ért, vagy jelenlegi árfolyamon közel 230 dollárért. A korábbi Polygon G-Shock Creator Pass NFT tulajdonosai előzetes lehetőséget kaptak az Ethereum NFT-k vásárlására. A G-Shock hivatalos oldalán mintelheted ingyenesen a G-Shock Creator Pass NFT-edet, amellyel csatlakozhatsz a hivatalos Discord oldalhoz és követheted a projekt további alakulását.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.21% $64,139.73
Ethereum ETH 0.31% $3,072.62
BNB BNB 1.59% $558.26
Solana SOL 4.74% $145.58
XRP XRP 0.21% $0.5015
Dogecoin DOGE 1.07% $0.1516
Cardano ADA 3.46% $0.4699
Litecoin LTC -0.30% $81.35
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!