Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
FIFA: Új NFT-gyűjtemény indul a klub-világbajnokság alatt

FIFA: Új NFT-gyűjtemény indul a klub-világbajnokság alatt

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), a nemzetközi futballversenyeket irányító testülete, a 2023-as szaúd-arábiai klubvilágbajnokság előtt elindítja saját NFT gyűjteményét a Modex blokklánc-céggel együttműködve.

100 NFT-ből álló FIFA kollekció

A FIFA eddigi NFT-i az Algorand hálózaton mintelhetőek és eddig még csak 2,4 millió dolláros trading volumennel bírnak a szeptemberi kezdés óta.

A december 11.-i bejelentés szerint a 100 NFT-ből álló kollekció december 15.-étől mintelhető, és lehetőséget ad arra, hogy tulajdonosaik jegyet szerezzenek a 2026-os FIFA-világbajnokság döntőjére. Ezen túlmenően ebben a hónapban 900 másik NFT kerül forgalomba a Polygon hálozatán és OpenSea-n. Ezek az NFT-k a meccsek emlékezetes pillanatait és az emléktárgyak digitális változatait tartalmazzák.

FIFA+ Collect ad helyet az új NFT kollekciónak

A Klubvilágbajnokság december 12.-én indult a szaúd-arábiai Dzsiddában, ahol a FIFA hat könfederációjának bajnokai vesznek részt. Az NFT-k a FIFA névadó platformján, a FIFACollecten lesznek elérhetőek. Az NFT platform 2022 szeptemberében indult, és az Algorand az üzemeltetője.

„A digitális gyűjtemények növelik a rajongók interakcióját kedvenc játékosaikkal, csapataikkal és a kedvenc sportjukkal. Megtiszteltetés számunkra, hogy támogathatjuk a FIFA-t e cél megvalósításában” – nyilatkozta Francesco Abbate, a Modex vezérigazgatója.

Már több mint 900 000 NFT-t minteltek

Megalakulása óta a FIFA+ Collect platformon 11 NFT-drop valósult meg. 909 255 NFT minteltek és 16 448-an tartanak ezekből a tokenekből. A platform kereskedési volumene 2,4 millió dollár volt az elsődleges és másodlagos NFT-piacokon. 

A Mint volumene azonban félrevezető lehet, mivel a FIFA+ Collect Info nem tudja megkülönböztetni a kihívásokban ingyen megszerzett csomagokat az USDC-vel vásárolt csomagoktól – állítja a FIFA+ Collect Info.

 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.96% $63,402.28
Ethereum ETH -1.02% $3,127.5
BNB BNB -1.67% $557.37
Solana SOL -7.25% $139.82
XRP XRP -1.19% $0.4991
Dogecoin DOGE -0.19% $0.1626
Cardano ADA -2.05% $0.4616
Litecoin LTC -1.77% $78.52
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!