Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
NFT kollekciót hoz létre a FIFA

NFT kollekciót hoz létre a FIFA

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) bejelentette, hogy NFT platformot indít a hónap végén! De vajon mit jelent ez a szurkolóknak és mit tudhatunk eddig a projektről? Megmutatjuk!

 

(Blokk)Láncra vert foci

Arról már korábban hírt adtunk, hogy a FIFA stratégiai partnerséget kötött az Algorand blokklánc platformmal, digitális szolgáltatások nyújtását illetően. A jelek szerint ennek az együttműködésnek értünk el egy újabb állomásához. A frissen megjelent bejelentés szerint a futball szövetség szeptember végéig elindít egy újabb szolgáltatást, a FIFA+ Connect néven megjelenő digitális platformot. Ennek célja a rajongók sport iránti lojalitásának erősítése non-fungible tokenek értékesítésén keresztül.

Nexo kriptovaluta váltó

 

Streamelhető foci élmény

A gyűjthető NFT kollekciók megjelenése valójában a zürichi székhelyű szövetség egy másik szolgáltatásnak a továbbgondolása. Áprilisban indult ugyanis útjára a FIFA+ streaming szolgáltatás, amely különböző videós tartalmakat tesz hozzáférhetővé a labdarúgás szerelmesei számára. A videós portálon néhány élő focimeccs mellett számos dokumentum film is megtalálható és mindez ingyenes (reklámokkal támogatott) formában. Ezt a fajta rajongói kötődést emelik egy újabb szintre az NFT gyűjtemények bevezetésével.

Amint erre a sajtóközleményben megjelenő nyilatkozatában Romy Gai, a FIFA üzleti ügyeiért felelős vezetője is utalt a drukkerek rajongása változóban van, a foci szerelmesei az egész világon keresik annak módját, hogy újabb és izgalmasabb módon kapcsolódhassanak szeretett sportágukhoz. Legyen szó akár egy focicsapatról, játékosról vagy világversenyről. A tervezett kollekciók áráról egyelőre nem tudni semmit, a FIFA közleménye a nem túl sokatmondó ,,megfizethető” jelzővel utal csak rá.

Az, hogy ez a rajongókban esetlegesen kialakuló gyűjtőszenvedély milyen bevételi forrást jelent majd a szövetség számára, majd a jövőben kiderül. Annyi azonban bizonyos, hogy időben csatlakoznak a digitális gyűjtemények iránti növekvő igényekhez. Az NBA és NFL NFT-k értékesítése már elindult a Flow alapú Top Shots platformon, így a labdarúgás sem maradhat le az elsősorban fiatalokat megcélzó ajánlataival.

 

Összegzés

A digitális gyűjtemények terjedése megállíthatatlanul dübörög tovább. Egyelőre még talán az tűnik megszokottnak, hogy gyerekek focis kártyákat és matricákat gyűjtögetnek és cserélgetnek egymás között. Ám nincs messze az az idő, amikor a jóval látványosabb és kreatívabb megjelenésű NFT-k leváltják őket. Legalábbis a foci rajongóknak már csak a hónap végéig kell várni.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.15% $64,145.14
Ethereum ETH 0.13% $3,070.74
BNB BNB 1.70% $559.13
Solana SOL 5.19% $146.47
XRP XRP 0.22% $0.5019
Dogecoin DOGE 1.03% $0.1517
Cardano ADA 3.65% $0.4707
Litecoin LTC -0.22% $81.4
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!