Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Bitwise elindította az első NFT index alapot

A Bitwise elindította az első NFT index alapot

A Bitwise Blue-Chip NFT Index által a befektetők a legértékesebb nem helyettesíthető tokenekbe és művészeti gyűjteményekbe fektethetnek közvetetten.

 

NFT index alapot indított a Bitwise

A Bitwise Asset Management december 16-án elindította új indexalapját, hogy befektetőknek hozzáférést biztosítson a nem helyettesíthető tokenekhez, művészeti gyűjteményekhez és más, a tömegek számára értékes digitális eszközökhöz. A bejelentés szerint a Bitwise Blue-Chip NFT Index Alap célja, hogy lehetővé tegye az akkreditált befektetők számára, hogy jelentős, nem helyettesíthető tokenekbe és művészeti gyűjteményekbe fektessenek be.
 

[embed]https://twitter.com/Matt_Hougan/status/1471489244824674306[/embed]

Az NFT ipar 2021-ben robbanásszerűen megnőtt. A kiskereskedők világszerte több millió dollár értékben vásároltak például CryptoPunkokat, utat mutatva az intézményi és akkreditált befektetőknek. 2021 harmadik negyedévében az NFT kereskedési volumene először haladta meg a 10 milliárd dollárt.
 
A kriptocég kijelentette, hogy a Bitwise Blue-Chip NFT Index Alap már elérhető a minősített befektetők számára zártkörű kibocsátású jegyzésekben. A minimális befektetés mértéke 25 000 dollár. Matt Hougan, a Bitwise informatikai igazgatója az új fejlesztésről kijelentette:
„A művészetben ritkák a határok. A teljesen új művészi médiumok még ritkábbak” Az NFT-k a műalkotások és gyűjtemények birtoklásának első digitálisan natív médiumává váltak, amely óriási jelentés-, érték- és felhasználási lehetőséget rejt magában az egyre digitalizálódó világunkban”.
Magyarország legnagyobb NFT közössége csatlakozás
 
Az NFT index alapban háromhavonta újraegyensúlyozó árak alapján a tíz legértékesebb NFT gyűjtemény szerepel, köztük a CryptoPunks, a Bored Ape Yacht Club, a Meebits, az Autoglyphs, a Fidenza, a VeeFriends és még mások. Az index az NFT-ket piaci kapitalizációjuk alapján választja ki és súlyozza az úgynevezett „minimumárak” alapján. A Bitwise elmagyarázta, hogy az „Adjusted Floor Price” célja, hogy tükrözze azt az árat, amelyen a befektető megvásárolhatja vagy eladhatja a legalacsonyabb árú NFT-t bármely adott kollekcióban.
 

 

Folyamatosan fejlődik a Bitwise

A Bitwise 2021-ben számos új kriptoterméket dobott piacra, hogy kielégítse a gyorsan változó digitális eszközipar folyamatosan növekvő keresletét. A Blue-Chip NFT Index Fund mellett a cég nyolc másik kriptoalapot hozott létre ebben az évben. Négy indexalapú volt, mint például a Bitwise DeFi Index Fund és a Bitwise „ex Bitcoin” indexalap.
 
Októberben a cég elindította a Bitwise Polygon (MATIC) alapot, amely a 2. rétegű skálázási hálózathoz való hozzáférést biztosít. A cég több mint 1,6 milliárd dollárnyi vagyont kezel.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.68% $66,693.17
Ethereum ETH 6.58% $3,252.57
BNB BNB 4.27% $581.78
Solana SOL 8.09% $153.96
XRP XRP 4.24% $0.515
Dogecoin DOGE 5.14% $0.1653
Cardano ADA 3.79% $0.4892
Litecoin LTC 2.81% $81.92
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!