Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
EA Games: A play to earn és az NFT játékoké a jövő

EA Games: A play to earn és az NFT játékoké a jövő

Az egyik vezető videojáték fejlesztő, az Electronic Arts az NFT-ket és a blokklánc alapú play to earn játékokat tekinti az iparág jövőjének.

 

A játékipart forradalmasíthatják az NFT és play to earn játékok az EA Games szerint

Úgy tűnik, a kilátásban van a nonfungible tokenek (NFT) és a play to earn játékok szélesebb körű alkalmazása. A játékipar egyik legnagyobb szereplője mindkettőt az iparág jövőjének tekinti. Andrew Wilson, az Electronic Arts (EA) nagy videojáték cég vezérigazgatója egy nyilatkozatában azt mondta, hogy az NFT-k és a play to earn játékok a játékipar jövője lehet, bár még korai lenne találgatásokba bocsátkozni, hogyan fog ez megvalósulni.

Blokklánc játékok I Cryptofalka Forrás: https://www.theindianwire.com/

 

Hamarosan az EA Games is alkalmazhatja ezeket az új technológiákat

Az EA Games széles körben ismert üzletközpontú vállalatpolitikájáról, több játékban is alkalmazza a pay to win modellt. Ennek ellenére a cég még nem próbálta ki magát a play to earn játékok piacán még.

Az EA azonban utalt arra, hogy jövőben a blokkláncra és az NFT-kre fognak összpontosítani. Az olyan játékok népszerűsége, mint például az Axie Infinity, azt mutatja, hogy ezen játékok piaca nagyon népszerű, könnyen szilárd játékosbázis alakulhat ki körülöttük. Az ilyen játékokban a játékosok a játékon belüli digitális eszközökhöz jutnak napi küldetések teljesítésével, szörnyek legyőzésével vagy éppen arénában lévő párharcok megnyerésével. Ezeknek az eszközöknek valós pénzértékük van, és kriptotőzsdéken értékesíthetők.

Andrew Wilson úgy véli, hogy a gyűjthető digitális tartalom jelentős szerepet fog játszani a vállalat jövőjében, tekintettel arra, hogy tökéletesen illeszkedik az EA játékaihoz és élő szolgáltatásaihoz.

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés I Cryptofalka

„Még korai megmondani. De úgy gondolom, hogy nagyon jó helyzetben vagyunk, innovatívabban és kreatívabban kell gondolkodjunk erről” -nyilatkozta Wilson

Más játékgyártó cégek is hasonlóan gondolkodnak a blokklánc játék iparról. Az Assassin’s Creed kiadója, az Ubisoft nemrégiben hozta nyilvánosságra, hogy szándékában áll blokklánc központú játékcégekbe fektetni és azokat fejleszteni. A Ubisoft az egyik résztvevője volt az NFT játékfejlesztő Animoca Brands 65 millió dolláros finanszírozási körének.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.72% $64,234.03
Ethereum ETH -0.04% $3,070.49
BNB BNB 1.51% $561.6
Solana SOL 0.26% $144.41
XRP XRP 3.55% $0.515
Dogecoin DOGE 2.28% $0.1562
Cardano ADA 9.29% $0.4959
Litecoin LTC 2.35% $82.7
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!