Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Exponenciálisan növekszik a GameFi iparág

Exponenciálisan növekszik a GameFi iparág

A blokklánc játékok (GameFi), a decentralizált alkalmazások (DApp) elsőszámú húzóerejévé váltak az aktív pénztárcák tekintetében.

 

Megszilárdult a GameFi iparág

A blokklánc-játékok a decentralizált pénzügyeket (DeFi) is megelőzik. A decentralizált alkalmazások (DApp) tevékenységének első számú hozzájárulói az egyedülállóan aktív pénztárcák tekintetében. A DappRadar új jelentése feltárja az fejlődés mögött álló ökoszisztémát. A jelentés adatai szerint bár még mindig eltörpül a hagyományos játékipar mellett, a blokklánc játékok, amelyeket GameFi-nak is neveznek, exponenciális növekedésnek indultak.
 
GameFi I Cryptofalka Forrás: cryptosaurus.tech
 
A „Blokklánc játékok evolúciója” jelentés, a play-to-earn (P2E) mint játék új paradigmáját tárgyalja. Részletezi, hogyan nyert teret a játék modell a COVID-19 világjárvány idején, amikor a feltörekvő gazdaságok szereplői új bevételi forrásokat kerestek. 2021 második negyedévében, amely negyedéves összehasonlításban 503%-os növekedést ért el, a Wax űrbányászati ​​játéka, az Alien Worlds volt az egyik fő profitáló. Az iparág további kulcsszereplője volt az Axie Infinity, a Decentraland, a Splinterland és az Upland.
 
GameFi aktív pénztárcák I Cryptofalka Forrás: Cointelegraph
 
A jelentés előrevetíti, hogy bár a hagyományos játékipar és a mainstream média ellenállása továbbra is jelentős a negatív sajtóvisszhang miatt, a blokklánc technológia jobb megértése enyhítheti ezeket az aggodalmakat. A kutatók azzal érvelnek, hogy a viszonylag energiatakarékos tét-bizonyítási (PoS) technológia iránti fokozott köztudat és a játékon belüli eszközök erős birtoklásának lehetősége hosszú távon alkalmassá teheti a GameFi -t a mainstream számára. Arra a következtetésre jutottak, hogy „a blokklánc-játékok horizontja gyorsan megnyílik” a nagy nyilvánosság előtt.
 
A DappRadar a GameFi fejlesztését is lebontja a különböző 1. rétegbeli ökoszisztémákon keresztül. Egyes játékok elég nagyra nőttek ahhoz, hogy fenntartsák saját blokkláncukat, mint például az Axie Infinity a Ronin blokklánccal, a Harmony Protocol vagy a Splinterlands. A dedikált láncokra való átállás egy módja lehet a blokklánc játékoknak, hogy megbirkózzanak a skálázhatósági problémákkal, amelyek bizonyos projekteket még mindig sújtanak.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 
Például a Polygon, amelyet 2. rétegű megoldásként fejlesztettek ki az Ethereum hírhedt skálázási problémáinak kezelésére, nem volt képes teljesen ellenállni a GameFi által generált tranzakciós mennyiségnek. Az idei év elején súlyosan megszenvedte a Sunflower Farmers mezőgazdasági játék forgalmát, és a tranzakciós díjak 500 Gwei-re emelkedtek. Bár az ilyen technikai problémák még egy ideig foglalkoztatni fogják a fejlesztőket, maga a jelentés általános következtetései pozitívak.

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.67% $64,668.11
Ethereum ETH 2.15% $3,150.06
BNB BNB 2.10% $570.02
Solana SOL 4.29% $150.33
XRP XRP 3.87% $0.5281
Dogecoin DOGE 4.22% $0.1621
Cardano ADA 6.69% $0.5042
Litecoin LTC 4.33% $85.02
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!