Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Hamarosan indul a magyar Cryptomemories NFT piactere!

Hamarosan indul a magyar Cryptomemories NFT piactere!

Június 14-én elindul a magyar CryptoMemories NFT piacterének az első éles tesztje! Ne maradj le és légy részese a hazai NFT projektnek!

 

Magyar NFT piacteret indít a Cryptomemories

Ha megszerzel egy CryptoMemories NFT-t akkor annak a pillanatnak emléket állító NFT csak a tiéd. Nem rossz abba belegondolni, hogy ezzel átvitt értelemben "a Bitcoin történelem egy darabját birtoklod". A kollekció legfőbb célja a hosszú távú befektetés, de emellett számos extra előnyt biztosítanak számodra a CryptoMemories NFT közösségén belül. A csapat nem használ algoritmusokat ahhoz, hogy több ezer NFT-t generáljon, hanem minden egyes NFT egyedi és a profi grafikusunk kemény munkáját tükrözi.

Tehát a magyar CryptoMemories nem a megszokott 5 000 - 10 000 darabszámos NFT projektek közé tartozik, hanem egy egyedi, limitált szériás (240 db NFT) kollekcióról van szó. Pontosan ezért viszonylag nehéz is reálisan belőni előre az alkotások "valós értékét". A csapat ezért úgy határozott, hogy az a legtisztább a projekt számára, ha a piac, vagyis a közösség árazza be az egyes alkotásokat. Így tehát nem egy előre meghatározott becsült áron, hanem egy valós piaci értéken fognak elkelni az egyedi NFT alkotások.

cryptomemories I Cryptofalka

Adódik a kérdés, hogy akkor hogyan lesz a whitelist kör megtartva?! A közösség támogatásáért a projekt természetesen hatalmas kedvezményekkel és az előértékesítésekben való részvételi lehetőséggel kedveskedik. A a whitelist aukciókon csakis a whitelist ranggal rendelkezők tudnak majd licitálni. Tehát az adott aukción egy szűkebb közösség fog versenyezni az alkotásokért, illetve az aukciós kezdő ár is csupán a fele lesz annak, mint ahonnan majd a public értékesítés során fog indulni.

Nem csak az NFT kollekció megalkotása, hanem egy olyan közösségnek a felépítése is a CryptoMemories célja, ahol a kriptovaluták és NFT művészet iránt érdeklődők együtt élhetik meg ezen piacok legszebb napjait.

 

Csatlakozz a projekthez és az NFT közösséghez a Discordon!

 

Június 14-én indul az NFT aukciósház éles tesztje

Június 14-én (kedden) elindul a magyar CryptoMemories NFT aukciósházának az első éles tesztje. Ezután gyakorlatilag minden készen áll ahhoz, hogy kitűzésre kerüljön az első mintelés dátuma és megkezdődjenek az NFT-k hivatalos értékesítései.

CryptoMemories NFT aukciósház teszt

Ennek a június 14-ei alkalomnak az a célja, hogy a csapat megpróbálja valós terhelés alatt tesztelni a platformot az éles aukciók előtt. Gyere és ne maradj le az eseményről, ugyanis a tesztben résztvevők között ingyenes NFT-ket és ipon.hu kuponokat oszt majd szét a csapat!

 


Itt találsz ismertetőt az NFT piactér teszteléséhez

 

Nézz be a projekt NFT metaverzumába is

Ameddig el nem indul az aukció, nézz szét a Cryptomemories alkotásai között egy online galériában, ahol az első publikus darabokat már most megtekintheted.

cryptomemories I Cryptofalka

A projektet egy kis létszámú hazai csapat alkotja, akik szeretnének nem csak Magyarországra, de külföldre is betörni az NFT kollekciójukkal. A projekt fejlesztésében a Cryptofalka alapítója és vezetője, Honti Roland is részt vesz, a CryptoMemories NFT-k dizájnere pedig a játékfejlesztés és filmipar világából érkezett, akinek a kézjegyét grafikusként és művészeti vezetőként több nemzetközileg is ismert és elismert produkció jegyzi.

 

Ha szeretnél többet tudni a csapatról, akkor tekintsd meg a CryptoMemories whitepaper-jét!

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.21% $69,816.97
Ethereum ETH -2.48% $3,720.96
BNB BNB -0.34% $616.32
Solana SOL 1.01% $180.57
XRP XRP -3.23% $0.5311
Dogecoin DOGE -4.44% $0.1649
Cardano ADA -5.14% $0.4801
Litecoin LTC -2.20% $86.39
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!