Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A LEGO is beszállna a blokklánc és az NFT bizniszbe?

A LEGO is beszállna a blokklánc és az NFT bizniszbe?

A legnépszerűbb műanyag építőkocka-gyártó cég, a LEGO, arra utalhatott, hogy beszáll a legnépszerűbb kripto-őrületbe, az NFT üzletágba.

 

A LEGO misztikus utalása az NF és blokklánc iparágra

A héten a társaság twitter fiókján egy rövid video jelent meg, amellyel együtt egy rövid üzenetet közvetítettek. A rövid üzenet pedig NFT hashteggel volt ellátva. Ez arra utalhat, hogy a játékgyártó fontolóra veszi, hogy belép a blokklánc iparágba.

LEGO NFT I Cryptofalka Forrás: https://cointelegraph.com/

 

Habár nullák és egyesek, mégiscsak kockák. - állt a LEGO által közzétett üzenetben.

A 14 másodperces video ugyan nem szólt közvetlenül sem a blokkláncról, sem a kriptovalutákról, annál inkább 3D légófigurákról. A LEGO témájú tartalmakat több youtuber is észlelte, és arra a következtetésre jutottak, hogy a tweet egy digitális LEGO pénznem kedvcsinálója is lehet. 

Bár a tweetet azóta törölték, nem sok LEGO rajongó ugrott bele az NFT ökoszisztémába. Néhányan környezeti aggályokra hivatkoztak, mondván, hogy a LEGO egyik hitvallása a megújuló energia felhasználása a játékgyártásban. Tehát szerintük az NFT-k vagy kriptopénzek kiadása a bolygóra nézve nem lenne kedvező hatással. 

 

Megjelentek LEGO NFT-k

Ha a gyártó nem is, azonban mások már adtak ki LEGO témájú NFT-ket. Az OpenSea NFT piactéren jelenleg a Breaking Bad LEGO figurák és kriptovaluta emblémák találhatók digitális formában. 

LEGO BTC NFT I Cryptofalka Forrás: https://opensea.io/

 

Összegzés

Nem lenne meglepő, ha a legnagyobb játékkocka-gyártó is beszállna a blokklánc világába. Nem csak kiváló és egyedi NFT-ket tudna kiadni, hanem akár lehetővé tudná tenni a saját kriptovalutával való fizetést a saját ökoszisztémáján belül. A blokklánc technológia azért is lenne fontos a vállalat számára, hogy bizonyítsa, és biztosítsa a tiszta energia felhasználás és az ellátási lánc eredetét a játékok gyártásához. Ugyanis több kiváló blokklánc projekt létezik az ellátási láncok követésére. 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció szalag I Cryptofalka

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.77% $64,667.84
Ethereum ETH 2.19% $3,150.3
BNB BNB 2.06% $570.13
Solana SOL 4.34% $150.38
XRP XRP 4.08% $0.5279
Dogecoin DOGE 4.63% $0.1623
Cardano ADA 6.62% $0.5041
Litecoin LTC 4.50% $85.12
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!