Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Lufthansa NFT hűségprogramot indít a Polygonon

A Lufthansa NFT hűségprogramot indít a Polygonon

A Lufthansa, Európa egyik legnagyobb légitársasági csoportja elindította nonfungible token (NFT) hűségprogramját a Polygon Network-ön.

Eljött a repülőfanok ideje! 

A légitársaság legújabb programja lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazásaikat NFT-kké alakítsák, amelyekkel jutalmakat, például extra mérföldeket és business lounge-utalványokat válthatnak majd ki. Augusztus 31-én a Lufthansa bejelentette az Uptrip mobilalkalmazást, amely a Lufthansa Innovation Hub, a légitársasági csoport digitális innovációs részlegének és a Miles & More, a légitársaság törzsutas-programjának közös projektje.

Cryptofalka mentorálás banner I Cryptofalka

A bejelentés szerint a légitársaságok utasai az alkalmazás segítségével beolvashatják beszállókártyáikat, és azokat NFT gyűjtőkártyákra cserélhetik. Az alkalmazáson belül a felhasználóknak csatlakoztatniuk kell kriptotárcájukat a minteléshez és az Uptrip NFT-k átutalásához. Ha az utasok bizonyos NFT-gyűjteményeket teljes egészében megszereznek, jogosultak lesznek jutalmakra, például járatfrissítésre, repülőtéri várókba való belépésre, törzsutas státuszra vagy jutalommérföldekre.

A Lufthansa kész elmerülni a Web3 világában 

Kristian Weymar, a Lufthansa Innovation Hub egyik vezetője a közleményben elmondta, hogy a Web3 még korai stádiumban van, mivel a felhasználók kíváncsiak, de még haboznak mélyebben belevetni magukat. Weymar továbbá kiemelte, hogy a projekt egyik célja a Web3-at könnyebben elérhetővé tenni ügyfeleik számára. Christopher Siegloch, a Miles & More programfejlesztési vezetője szerint nagy az érdeklődés az Uptrip iránt. A közleményben megjegyezte, hogy eddig több mint 20 000 regisztráció történt, és 200 000 NFT gyűjtőkártyát minteltek le. Lufthansa | Cryptofalka rd.com

Az év elején a Lufthansa egyértelműen kifejezte érdeklődését a Web3 technológiák integrálása iránt. Május 12-én Johannes Walter, a Lufthansa Csoport vezetője egy interjúban kifejtette véleményét, miszerint a decentralizáció és a tokenizáció új üzleti modellek lehetőségeit hordozzák magukban.

Nem marad vetélytárs nélkül a Lufthansa 

Ezt a lehetőséget valószínűleg többen észrevették, ugyanis nemrég a légiközlekedési ágazat más szereplői is bejelentették, hogy a Web3-at be kívánják vezetni saját üzletágukban. Az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb légitársasága, az Emirates 2022-ben bejelentette, hogy tervezi a Bitcoin-fizetések elfogadását és az NFT-k bevezetését is.

Vajon ezek a kezdeményezések ösztönzőleg hatnak majd a leendő és már meglévő utasokra? Kíváncsian várjuk!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.34% $64,468.95
Ethereum ETH -4.11% $3,398.24
BNB BNB -4.83% $578.06
Solana SOL -9.12% $132
XRP XRP -7.38% $0.4788
Dogecoin DOGE -10.58% $0.1191
Cardano ADA -10.88% $0.3698
Litecoin LTC -8.26% $71.38
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!