Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
NFT-be zárt idő: Bemutatkozik az Evolvens NFT Watch

NFT-be zárt idő: Bemutatkozik az Evolvens NFT Watch

Az Evolvens a hazai hagyományos órák piacán már bizonyított, de most valami egészen új és merész dologgal készülnek. Vajon megállja majd a helyét a cég az NFT-k világában is?

 

Személyre szabott egyedi karórák Budapesten

Az Evolvens Group Kft. fejlesztő cégként számos területen tevékenykedett már, óragyártással pedig 2016-ban kezdett el komolyabban foglalkozni. A vállalat fő tevékenysége az egyedi karórák tervezése és gyártása, amelyben igazán sikeresnek mondhatja magát. Mikrovállalkozás lévén az Evolvens lehetőséget nyújt olyan személyre szabott órák elkészítésére, amely a nagy óramárkák – mint például a Rolex – esetében logisztikai és gyártástechnológiai problémák miatt nem, vagy csak nagyon nehezen lenne kivitelezhető. De mit is jelent ez?

A megálmodott óra megtervezésére az ügyfélnek az Evolvens óraszerkesztőben, egy olyan egyedülálló alkalmazásban van lehetősége, amelyben valóban minden egyes elemet ő maga válogathat össze. Mi több, az óraszerkesztő által kínált lehetőségeken túl más egyedi elképzeléseket is meg tud valósítani a csapat.

evolvens nft I Cryptofalka

Az Evolvens órák olyan kézzel összerakott, minden részletükben alaposan kidolgozott időmérők, amelyek alkatrészeinek nagy része Magyarországon, azon belül pedig elsősorban Budapesten készül, valamint összeszerelésük is itt történik. A cég folyamatosan törekszik arra, hogy ez így maradjon a jövőben is.

 

Érkezik egy izgalmas NFT kollekció

Az Evolvens számára rendkívül fontos a fejlődés és a terjeszkedés, ezt remekül tükrözi a cég nevében megtalálható angol „evolve”, azaz „fejlődik” ige is. Az evolvens egyébként egy magyar mechanikai szakkifejezés, amely a fogaskerekekkel hozható összefüggésbe. Tevékenységeit elnézve egyértelműen modern gondolkodású, innovatív vállalattal állunk szemben, amely egyedi módon követi, s beleviszi saját arculatát a különféle trendekbe. Ennek köszönhetően történhetett meg az a szerencsés egybeesés, hogy az NFT technológia megtalálta és magával ragadta a csapatot.

evolvens nft I Cryptofalka

Bár az NFT alapvetően egy megfoghatatlan, online jelenség, a cég úgy döntött, elkészíti az adott Evolvens NFT óra fizikai változatát, majd eljuttatja azt a vásárlónak. Még az NFT-k világában jártas személyek számára is újdonság lehet ez az ötlet, amelyet az Evolvens gondosan megtervezett és felépített, s amelyen a csapat folyamatosan dolgozik és fejleszti mind a mai napig.

Az NFT-k legnagyobb sajátossága, hogy egyszeriek és megismételhetetlenek; pont, mint az Evolvens karórák. A különböző elemekből álló órák, valamint a korábban felépített és sikeresen használt technológia lehetővé teszi, hogy azonosítható, meghamisíthatatlan és minden darabját tekintve egyedi variációk születhessenek az NFT órák világában is.

Az órák történetének minden állomása nyomon követhető lesz, amely egyrészt értékállóságot biztosít, másrészt ez által egyértelműen bizonyítani lehet az órák eredetét, így akár tovább értékesíteni is könnyebb és biztonságosabb lesz azokat.

 

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Nézz be az Evolvens Discord szerverére!

 

Milyen órákra számíthatunk ezúttal az Evolvenstől?

Fontos igénypont volt az Evolvens számára, hogy olyan időmérőket állítson elő, amelyek technikailag és minőségileg egyaránt megállják a helyüket abban az esetben is, ha az adott token értéke meredeken növekedni kezdene. Éppen ezért elengedhetetlennek találta a cég a gyártás során a speciális svájci szerkezetek, a zafír üveg, valamint a különlegesen nagy kopásállóságú bevonatok használatát.

Mindez hozzájárul ahhoz, hogy az esetleges nagy volatilitású token legmagasabb pozíciójában is – akár 10-20 szoros ár esetén – az óra technikailag elbírja az árkülönbözetet és értékálló maradjon. Így tehát bármilyen árkategóriáról legyen is szó, az Evolvens NFT óra képes lesz megállni a helyét a piacon, amely sokkal nagyobb kihívást jelentene egy japán szerkezetű óra esetében.

evolvens nft I Cryptofalka

Azt, hogy pontosan milyen órákra lehet majd szert tenni Evolvens NFT vásárlása – pontosabban mintelése – esetén, egyelőre nem publikus. A honlapon szereplő információk és képek alapján annyit lehet tudni, hogy sportosan elegáns modellekre számíthatunk, amelyek között merészebb, exkluzívabb darabok is rejtőznek majd. Mindezt figyelembe véve igazán izgalmas tranzakciókra számít a cég attól függően, hogy milyen piaci igény lesz egy-egy ritka konfigurációra.

 

Az Evolvens célja és célközönsége

Az Evolvens leginkább olyan vásárlóknak ajánlja NFT óráit, akik elsősorban befektetési céllal érkeznek hozzájuk. A cég ezzel a fejlesztéssel egy olyan új és dinamikusan fejlődő terepre merészkedik, amely izgalmas lehetőségekkel kecsegtet.

A vállalat egyik fő célja, hogy erősítse az Evolvens márkát, és az óraiparban elsők között foglalkozzon hosszútávon NFT-kkel, valamint „szembe menjen” az órapiac status quo-jával. Látva az Evolvens eddigi fejlődését és történetét, biztosak lehetünk benne, hogy nem riadnak meg az új kihívásoktól.

 

Tetszik az ötlet? Látogass el a projekt weboldalára!

Kérdésed lenne? Több infót szeretnél? Csatlakozz be az Evolvens Discord szerverére!

 

 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció gif I Cryptofalka

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.74% $61,731.91
Ethereum ETH -0.92% $3,037.18
BNB BNB 0.17% $536.88
Solana SOL 2.13% $136.43
XRP XRP 1.57% $0.5009
Dogecoin DOGE -1.89% $0.1508
Cardano ADA 0.15% $0.453
Litecoin LTC 1.54% $80.19
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!