Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az OpenSea elérhetővé teszi a bankkártyás fizetést

Az OpenSea elérhetővé teszi a bankkártyás fizetést

Nem lesz többé szükség kriptovalutára az OpenSea-n az NFT vásárlásokhoz. Számos új vevőt vonzhat az NFT piacra ez a lépés.

 

Fiat valutával lehet NFT-ket venni az OpenSea-n

A világ egyik vezető nem helyettesíthető token (NFT) piactér vásárlói, tulajdonképpen kriptovaluták nélkül, hamarosan hitelkártyával, bankkártyával vagy Apple Pay-el fizethetnek NFT-kért. A lépés a MoonPay-jel, egy fintech iparági szereplővel való partnerség révén valósulhat meg, amely a kriptopiacon fizetési infrastruktúrát épít ki. A MoonPay vállalat sokak számára ismerős lehet, ugyanis sok hírességgel dolgoztak már együtt a Bored Ape NFT vásárlás megkönnyítése érdekében.

[embed]https://twitter.com/moonpay/status/1509863186887069700[/embed]

Az új vásárlási opció célja valószínűleg a több vásárló vonzása, hasonlóan ahhoz a stratégiához, amelyet az NBA Top Shot vezetett be egy évvel ezelőtt.
 
 

Az OpenSea és az NFT

A múlt hónapban az OpenSea bejelentette, hogy több mint 5 milliárd dollár összkereskedési volument generált januárban. Ezzel a piactér megdöntötte korábbi rekordját, amelyet 2021 augusztusában állítottak fel. A cég folyamatosan fejlődik, éppen ezen a héten jelentette be, hogy ebben a hónapban megkezdi a Solana NFT-k tőzsdére bocsátását. Egyelőre nem világos, hogy az OpenSea pontosan mikor kezdi áprilisban a Solana NFT-k listázását.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 
Amellett, hogy az NFT piac is volatilis, nem minden zajlik gördülékenyen az OpenSea számára. 2022 januárjában a piacterén egy Bored Ape Yacht Club NFT-t 1700 dollár értékű ETH-ért adtak el, ami jóval az akkori minimumár alatt volt. Februárban az OpenSea felhasználói arról is beszámoltak, hogy a Cool Cats és a Doodle gyűjtemények NFT-jeit ellopták. Az OpenSea társalapítója és vezérigazgatója, Devin Finzer adathalász támadásnak minősítette az eseményt.
„Nem hisszük, hogy az OpenSea webhelyhez kapcsolódik.” – mondta akkor az cég társalapítója.
Tavaly ősszel pedig egy OpenSea alkalmazott személyesen profitált abból, hogy NFT-ket vásárolt, közvetlenül azelőtt, hogy azok megjelennének az oldal címlapján; Finzer szerint az incidenst bennfentes kereskedelemnek minősítették.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.37% $67,330.87
Ethereum ETH -3.44% $3,687.29
BNB BNB -2.67% $595.56
Solana SOL -5.97% $165.15
XRP XRP -0.46% $0.5226
Dogecoin DOGE -4.17% $0.1591
Cardano ADA -3.44% $0.4619
Litecoin LTC -0.14% $85.55
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!