Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az OpenSea-n elérhetőek lesznek a Solana NFT-k

Az OpenSea-n elérhetőek lesznek a Solana NFT-k

Az OpenSea platformján áprilistól elérhetőek lesznek a Solana NFT-k, mint például a Monkey Business, a Degenerate Apes vagy az Aurory.

 

OpenSea-n is megjelennek a Solana NFT-k

Hónapokig tartó szivárogtatások után a vezető NFT piactér, az OpenSea ma megerősítette, hogy támogatni fogja a Solana blokkláncon létrehozott NFT-ket. Az OpenSea egy rövid kedvcsináló videóval fedte fel a hírt, amelyet Twitteren tettek közzé. Az OpenSea által közzétett videó „a Web3 legjobban őrzött titkáról” szól, amely megjegyzi, hogy a Solana NFT-k támogatása áprilisban érkezik. Pontos dátumot azonban nem említettek, de az április már pénteken elkezdődik.

[embed]https://twitter.com/opensea/status/1508851483449585670[/embed]

Az első kiszivárogtatások, amelyek a Solana NFT-k lehetséges integrációját mutatták az OpenSea-be, januárban jelentek meg. A jól ismert hacker és blogger Jane Manchun Wong fedezte fel a Solana népszerű Phantom pénztárcája említését az oldal egyes részein. Ezen a héten pedig olyan bizonyítékokat talált, amelyek azt sugallták, hogy a Solana elindítása közel van. Ilyen volt például a Solana Beta logó az oldalon, valamint a Solflare pénztárca támogatása. Nemrég vált köztudottá az is, hogy Phantom pénztárcát már annak ellenére lehet csatlakoztatni az OpenSea-hez, hogy maguk az NFT-k még nem érhetők el.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

Két közkedvelt piactér egyesül

A Solana az Ethereum mögött a második legnagyobb NFT ökoszisztéma, számtalan gyűjteményének becsült piaci kapitalizációja 1,5 milliárd dollár. A Solanán az NFT ökoszisztéma gyorsan növekszik az olyan népszerű NFT-k hatására, mint a Solana Monkey Business, a Degenerate Ape Academy vagy az Aurory. A Solana gyorsabb, olcsóbb és energiahatékonyabb tranzakciókat kínál, mint az Ethereum blokklánc.
 
Az Ethereum által vezérelt OpenSea jelenleg a legnépszerűbb piactér az NFT iparban. Havonta dollármilliárdokat mozgat meg kereskedési volumenében, beleértve az Ethereum és a második rétegű megoldásokat is, mint például a Polygon, melynek kereskedési volumene több mint 5 milliárd dollár volt januárban. Januárban az OpenSea értékét 13,3 milliárd dollárra becsülték.

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

Nexo kriptovaluta valto 100 dollár

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.39% $67,374.25
Ethereum ETH -3.70% $3,688.08
BNB BNB -2.50% $595.41
Solana SOL -5.43% $165.06
XRP XRP -0.47% $0.522
Dogecoin DOGE -3.59% $0.1597
Cardano ADA -3.38% $0.4618
Litecoin LTC -0.01% $85.65
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!